Facebook Pixel Η απίστευτη αντίδραση Μπέντο στην αργοπορία του Ελιουνούσι...
| 2016-10-05 21:31:00

Η απίστευτη αντίδραση Μπέντο στην αργοπορία του Ελιουνούσι...

Η απίστευτη αντίδραση Μπέντο στην αργοπορία του Ελιουνούσι...

Ο Νορβηγός μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του σε νορβηγική ιστοσελίδα έκανε μια αποκάλυψη για τον Πορτογάλο τεχνικό, χαρακτηριστικό ίσως της νοοτροπίας του τεχνικού του Ολυμπιακού

Μιλώντας λοιπόν για τις διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία, ο 28χρονος άσος είπε:

"Οι Γερμανοί είναι γνωστοί για την πειθαρχία τους, εδώ τα πράγματα είναι ελαφρώς πιο χαλαρά. Έφτασα κάπως αργοπορημένος σε μια συνάντηση της ομάδας. Στην Γερμανία πιθανότατα θα είχα μείνει εκτός ομάδας, αλλά εδώ δεν υπήρξε άγχος. Πήγα στον κόουτς (Πάουλο Μπέντο) και του ζήτησα συγνώμη αλλά μου απάντησε ένα "ε;"

Στην Γερμανία μάλλον θα ήμουν εκτός αποστολής για το παιχνίδι, επομένως αιφνιδιάστηκα. Συγκρίνοντας τις δύο χώρες, είναι σαν δύο διαφορετικοί κόσμοι".

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος για την απόφασή του να πάει στον Ολυμπιακό, απάντησε: "Ήταν σημαντικό για εμένα να κάνω μια νέα αρχή. Η Χόφενχαϊμ έκανε πολλές μεταγραφές και εγώ θα έπρεπε να ξεκινήσω να παλεύω από την αρχή για τη θέση μου, αφού δεν είχα παίξει ποδόσφαιρο σχεδόν για ένα χρόνο.

Ήταν καιρός για κάτι νέο και κάποιες φορές ένα νέο περιβάλλον σου κάνει καλό. Και όπως έχει αποδειχθεί μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά εδώ για μένα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags