Facebook Pixel "Φουντώνουν" οι φήμες για το μέλλον του Σβαϊνστάιγκερ!
| 2016-10-08 16:50:00

"Φουντώνουν" οι φήμες για το μέλλον του Σβαϊνστάιγκερ!

"Φουντώνουν" οι φήμες για το μέλλον του Σβαϊνστάιγκερ!

Καθώς ο Γερμανός άσος δεν υπολογίζεται από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν...

Στις ΗΠΑ φαντάζει πολύ πιθανό να βρίσκεται το μέλλον της ποδοσφαιρικής καριέρας του Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Πάντως, οι φήμες που θέλουν τον Γερμανό άσο να γίνεται συμπαίκτης των Πίρλο, Λάμπαρντ, Βίγια στη New York διαψεύδονται από τον Διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας, ο οποίος δήλωσε στη "Bild": "Ο Σβαϊνστάιγκερ είναι ένας σπουδαίος παίκτης με σπουδαία καριέρα, αλλά δεν υπάρχουν συζητήσεις και δεν μας απασχολεί".

Ωστόσο, ο ίδιος ο 32χρονος αστέρας έχει χαρακτηρίσει το MLS ως μια καλή επιλογή για τη συνέχεια της καριέρας του και φέρεται να αρέσει σε αμερικανικές ομάδες. Μια από αυτές είναι και η Dallas FC, ο πρόεδρος της οποίας, Νταν Χαντ, τόνισε πως πρόκειται για έναν φανταστικό ποδοσφαιριστή.

Ακόμα και η ίδια η Αμερικανική Λίγκα θα ήθελε κάποια από τις ομάδες της να αποκτήσει τον Σβαϊναστάιγκερ, κάτι που φανέρωσε ο Ντον Γκάρμπερ, επίτροπος του MLS που δήλωσε το εξής στην "Kicker": "Θα καλωσορίζαμε τον Μπάστιαν με ανοιχτές αγκάλες, θα λειτουργούσε ως παράδειγμα για τους πολλούς νέους παίκτες του πρωταθλήματος."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags