Facebook Pixel Απίστευτο - Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Μπερμπάτοφ!
| 2016-10-10 00:01:00

Απίστευτο - Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Μπερμπάτοφ!

Απίστευτο - Μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα θέλει τον Μπερμπάτοφ!

Δεν θα πιστέψετε ποιος σύλλογος που πρωταγωνιστεί τόσο στη χώρα του όσο και στην Ευρώπη εξετάζει την απόκτηση του πρώην άσου του ΠΑΟΚ!

Μπορεί ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ να... πέρασε και να μην ακούμπησε από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο το όνομα που έχτισε τα προηγούμενα χρόνια με την παρουσία του σε Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία τον κρατά στο προσκήνιο, ακόμα και τώρα που η καριέρα του έχει πάρει την κατιούσα σε συνδυασμό με την προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία του.

Ο Βούλγαρος παραμένει χωρίς ομάδα και υπάρχουν σενάρια που υποστηρίζουν πως η Νάπολι εξετάζει την περίπτωσή του για να αντικαταστήσει τον Αρκάντιους Μίλικ που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μείνει εκτός για 4 μήνες!

Πάντως, ο Μπερμπάτοφ δεν είναι ο μόνος που κοιτάζουν στη Νάπολι, καθώς φέρονται να εξετάζονται και οι περιπτώσεις παικτών όπως οι Αντεμπαγιόρ, Κλόζε, Μακέντα, Ντι Νατάλε, Μαρικά. Επίσης, πολύ πιθανά είναι τα ενδεχόμενα η ιταλική ομάδα είτε να πορευθεί με μοναδικό επιθετικό τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι είτε να πάρει πίσω τον Ντουβάν Ζαπάτα, τον οποίο έχει παραχωρήσει ως δανεικό στην Ουντινέζε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags