Facebook Pixel Θέλω τρεις πρώην παίκτες του ΠΑΟ στον Ολυμπιακό!
| 2016-10-11 11:45:00

Θέλω τρεις πρώην παίκτες του ΠΑΟ στον Ολυμπιακό!

Θέλω τρεις πρώην παίκτες του ΠΑΟ στον Ολυμπιακό!

Προτάσεις-βόμβες τού Νίκου Αλέφαντου στο sportdog για την ενίσχυση των πρωταθλητών. Ποιους παλιούς άσους τού Τριφυλλιού θέλει στο "Καραϊσκάκης" - "Αυτός θα αφήσει εποχή"!

Διαβάστε όλο το κείμενο γιατί μετά την Εθνική θα μιλήσω για 2-3 μεταγραφές που μπορεί να κάνει ο Ολυμπιακός -από πρώην παίκτες του Παναθηναϊκού- και μου αρέσουν πολύ. Τις ασπάζομαι αυτές τις κινήσεις, τις προτείνω, τις θεωρώ έξυπνες κινήσεις.

Πάμε πρώτα στην Εθνική όμως. Αυτοί οι παίκτες δεν πρόκειται να παίξουν τη μεγάλη μπάλα, όμως δεν είναι παίκτες για πέταμα, ο Καρνέζης, ο Τοροσίδης, ο Μανωλάς, ο Παπασταθόπουλος, ο Μάνταλος, ο Μήτρογλου, ο Καρέλης, ο Σταφυλίδης που μου άρεσε πολύ. Πάνε στην ουσία με αυτόν τον προπονητή και παίρνουν τους βαθμούς.

Βέβαια, ως τώρα με ανύπαρκτες ομάδες παίζεις, με το Γιβραλτάρ, την Κύπρο και την Εσθονία. Οι Εσθονοί είχαν έναν απαράδεκτο προπονητή που ήταν όσα φάμε και όσα βάλουμε. Καμία οργάνωση πίσω. Μπροστά ήταν καλύτεροι αλλά τα έχαναν. Αν έπαιζες με σοβαρό αντίπαλο που είχε παίκτες κλάσης και έτρωγες τόσες ευκαιρίες, θα σου τα είχανε κολλήσει τα γκολ.

Την πρώτη θέση θα την πάρει το Βέλγιο, το παρακολουθώ να είναι μακράν η καλύτερη ομάδα. Για τη δεύτερη θέση θα παλέψουμε με τη Βοσνία, αν την πάρουμε θα παίξουμε με άλλη δεύτερη ομάδα που θα είναι και εκείνη δυνατή. Πάντως όλοι χαιρόμαστε ως τώρα με τους 9 βαθμούς.

Είχε δύο δυνατές απώλειες η Εθνική χθες με Τοροσίδη και Παπασταθόπουλο. Ο Σταφυλίδης γρήγορος, πολύ καλός, με πάθος, δεν ήταν μόνο ότι έβαλε το γκολ, μου άρεσε πολύ.

Ο Μάνταλος είναι πολύ καλός παίκτης, το έχω ξαναπεί.

Ο Μπακασέτας δεν φαινόταν.

Ο Μήτρογλου δραματικός ήταν σε αυτό το ματς.

Ο Καρέλης ήταν πολύ καλός. Και ο Καρνέζης πολύ καλός.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου τι γνώμη έχω για Ολυμπιακό και Καρέλη. Είμαι μέσα! Θα είναι πολύ καλός για τον Ολυμπιακό αυτός, παίκτης γρήγορος, χειμαρρώδης, έχει πάρει άνοδο, βλέπει το γκολ, θα πάρει τα πάνω του στο Καραϊσκάκη. Έλληνας. Και θα είναι ένα χτύπημα στον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό, του τύπου πάω και σας παίρνω τους νέους σας Έλληνες που εσείς τους πουλάτε έξω. Δυνατό παιδί ο Καρέλης, την εγκρίνω αυτή τη μεταγραφή, μου αρέσει.

Σε ό,τι αφορά τον άλλο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Έλληνα επίσης, τον Ρισβάνη, τι να λέμε, εγώ τα έλεγα συνέχεια γι' αυτόν από τότε που τον είχανε στον ΠΑΟ και δεν τον βάζανε. Οι αναγνώστες ξέρουν τι αδυναμία του είχα του Ρισβάνη. Μέχρι και ασκήσεις ενδυνάμωσης είχα προτείνει συγκεκριμένες. Να δυναμώσει θέλει στους τετρακέφαλους και στα χέρια. Υπάρχουν ειδικά μηχανήματα. Αυτός αν κάνει αυτά που πρέπει, θα αφήσει εποχή.

Ενδυνάμωση τετρακέφαλους και χέρια. Λίγη βελτιώση και στο σπριντάρισμα θέλει, αν και είναι γρήγορος παρά το ύψος του, τους προλαβαίνει με καλά τάκλιν και χωρίς πέναλτι. Τον βλέπω στον Πανιώνιο, πολύ καλά πάει.

Κατά τα άλλα, είναι μπαλαδόρος, έξυπνο παιδί, φοβερός στο κεφάλι, και είναι αυτοθυσίας, έχει δύναμη και νεύρο. Αυτός αν πάει στον Ολυμπιακό, θα παίζει στην Εθνική ομάδα. Αυτά τα έλεγα και για τον Καπίνο όταν ήταν στον Παναθηναϊκό.

Τέλος, εγώ θα ήθελα πολύ και έναν άλλο στον Ολυμπιακό πρώην του ΠΑΟ. Τον Καρνέζη. Θα μπορούσε να κάνει φοβερό δίδυμο με τον Καπίνο για χρόνια. Δύσκολα τρώει γκολ φάβα ο Καρνέζης, είναι σταθερός, είναι μυαλωμένος τερματοφύλακας. Μεγάλη αντίληψη έχει. Και στις εξόδους του είναι καλός. Φτιάχτηκε στην Ουντινέζε, οι Ιταλοί έχουν σχολή στους τερματοφύλακες.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags