Facebook Pixel "Τα χώνω στους παίκτες μου όταν χρειάζεται"!
| 2016-10-11 18:13:00

"Τα χώνω στους παίκτες μου όταν χρειάζεται"!

"Τα χώνω στους παίκτες μου όταν χρειάζεται"!

Η προπονήτρια του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, Ανθούλα Σαββίδου μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis"  για το πώς είναι να προπονεί μία ανδρική ομάδα, και για το αν οι ποδοσφαιριστές την αντιμετωπίζουν διαφορετικά, επειδή είναι γυναίκα...

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πόσο ετών είναι η ίδια και οι παίκτες της:
«Είμαι 32 και οι παίκτες είναι από 16 και πάνω και έχω και μεγαλύτερους από εμένα».

Για το πώς επιβάλλεται στους μεγαλύτερους από αυτήν ηλικιακά παίκτες: «Κανονικά επιβάλλομαι, όπως κάθε προπονητής. Δεν αλλάζει τίποτα ούτε ηλικιακά ούτε επειδή είμαι γυναίκα».

Για το αν «τα χώνει» στους παίκτες της: «Τους τα χώνω όταν χρειάζεται. Δεν είμαι άνδρας, εννοείται ότι μιλάω διαφορετικά. Όταν πρέπει να πιέσεις και να ξυπνήσεις έναν αθλητή θα το κάνω όπως χρειάζεται για να φέρω το θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς την αντιμετωπίζουν οι παίκτες: «Επειδή συνεργάζομαι με άντρες εδώ και 1,5 χρόνο, δεν αλλάζει κάτι ούτε με αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Με αντιμετωπίζουν όπως αντιμετωπίζουν έναν άνδρα, επαγγελματικά».

Για το πώς την επέλεξαν: «Πιστεύω από τη δουλειά μου με επέλεξαν. Με παρακολούθησαν και με επέλεξαν».

Για το αν έχει τιμωρήσει κάποιο παίκτη: «Όχι ακόμη. Δε χρειάστηκε».

Για το αν επεμβαίνει στους διαιτητές: «Αν χρειαστεί θα επέμβω. Αν υπάρχει λόγος και είναι κάτι ακραίο, γιατί όχι;».

Για το πώς ενημερώνει ότι μπαίνει στα αποδυτήρια: «Δεν λέω ακριβώς αυτό. Με καλή συνεργασία, γνωρίζουν τα παιδιά ότι είμαι γυναίκα, επικοινωνούμε και μπαίνω».

Για το ποιοι είναι οι στόχοι τους: «Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά να βρεθούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Κάθε Κυριακή πάμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Για το ποιος προπονητής είναι το πρότυπό της: «Πρότυπα έχουμε όλοι. Η δική μου γνώμη είναι να είναι ο καθένας ο εαυτός του. Έχω, αλλά δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του. Είναι ξένος».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags