Facebook Pixel «Άκυρο» Μπέντο στον Ντα Κόστα: Όλο το παρασκήνιο
| 2016-10-13 18:03:00

«Άκυρο» Μπέντο στον Ντα Κόστα: Όλο το παρασκήνιο

«Άκυρο» Μπέντο στον Ντα Κόστα: Όλο το παρασκήνιο

Τι έγινε σήμερα στου Ρέντη στην προπόνηση του Ολυμπιακού και γιατί όλοι απόρησαν τόσο με την συμπεριφορά του έμπειρου αμυντικού όσο και με την στάση του Πορτογάλου!

Υπερβάλλων ζήλο επέδειξε ο Μανουέλ Ντα Κόστα, ο οποίος όχι μόνο γύρισε μια μέρα νωρίτερα από τις υποχρεώσεις της εθνικής Μαρόκου, αλλά εμφανίστηκε νωρίς το πρωί στου Ρέντη για να κάνει το πρόγραμμά του!

Ο στόπερ του Ολυμπιακού, μάλιστα, δήλωνε απόλυτα έτοιμος για να αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο, ωστόσο συνάντησε τη… σθεναρή αντίσταση του Πάουλο Μπέντο!

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να επιβαρύνει τον Μαροκινό επιδιώκοντας να τον κρατήσει «φρέσκο» για τα επερχόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Αστάνα.

Έτσι, ο Ντα Κόστα δεν ακολούθησε κανονικό πρόγραμμα σήμερα αφού έκανε αποθεραπεία και με δεδομένο ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί χαλάρωμα και όχι προπόνηση υψηλής έντασης, δεν είναι είναι δυνατόν ο διεθνής παίκτης να αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη δίχως να έχει προπονηθεί καθόλου.

Παρόμοια λογική αναμένεται να ακολουθήσει ο Μπέντο όσον αφορά και στις περιπτώσεις των Φορτούνη και Ντε Λα Μπέγια. Τη θέση του πρώτου στο ματς της Πλατείας λογικά θα πάρει ο Μάριν και του δεύτερου ο Ρέτσος.

Διαβάστε επίσης:
Έξαλλοι στον Ολυμπιακό για… Γιαννιώτα – Κολοβό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags