Facebook Pixel Επιστρέφει στα γήπεδα Έλληνας διεθνής μετά από τέσσερα χρόνια!
| 2016-10-14 17:17:00

Επιστρέφει στα γήπεδα Έλληνας διεθνής μετά από τέσσερα χρόνια!

Επιστρέφει στα γήπεδα Έλληνας διεθνής μετά από τέσσερα χρόνια!

Το Sportdog έχει το ρεπορτάζ και αποκαλύπτει ποιος Έλληνας πρώην διεθνής επιστρέφει και ντεμπουτάρει με την νέα του ομάδα ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας από το ποδόσφαιρο.

Την επίσημη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους αναμένεται να κάνει την Κυριακή, ο πρώην διεθνής και πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος, ο 42χρονος Κώστας Χαλκιάς. Ο πολύπειρος τερματοφύλακας αγωνίζεται με τα χρώματα της Παναχαϊκής φέτος, ύστερα από τέσσερα χρόνια απουσίας από το ποδόσφαιρο, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να συμβάλει τα μέγιστα στην νέα προσπάθεια του καλού του φίλου και πρώην συμπαίκτη του Κώστα Κατσουράνη για να επιστρέψει η Παναχαϊκή στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο «42 Μαΐων» Λαρισαίος goalkeeper επιστρέφει στην δράση ύστερα από τέσσερα χρόνια και τέσσερις μήνες για το παιχνίδι Κυπέλλου Γ’ Εθνικής απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου, καθώς το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν το Ελλάδα-Τσεχία (1-2) για το Euro 2012 που διεξήχθη στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Ύστερα από αυτό το παιχνίδι, ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του στα 38 του.

Ο Κώστας Χαλκιάς όμως, ύστερα από παρότρυνση του επί χρόνια φίλου και συμπαίκτη του Κώστα Κατσουράνη, έθεσε μια νέα αρχή στην τεράστια καριέρα του και πήρε την απόφαση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για να βοηθήσει στο project του πρώην διεθνή μέσου που αφορά τη δημιουργία μιας νέας μεγάλης Παναχαϊκής.

Ωστόσο, επειδή γνωρίζει καλά ποιος είναι ο ρόλος του στην νέα προσπάθεια της αχαϊκής ομάδας, δεν έχει αγωνιστεί στα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος αφήνοντας την θέση του βασικού στον 31χρονο Σπύρο Βρονταρά, ο οποίος δεν έχει δεχτεί γκολ σε κανένα παιχνίδι μέχρι τώρα και διατηρεί την εστία του ανέπαφη για πάνω από 450 λεπτά.

Απ’ ότι φαίνεται πάντως, ο κόουτς της Παναχαϊκής, Σωκράτης Οφρυδόπουλος, έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Κώστα Χαλκιά στα παιχνίδια του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής, αφού δεν υποτιμά τον θεσμό καθώς στόχος της ομάδας δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τροπαίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θεσμός έχει ξεκινήσει από τη σεζόν 2013-14 ( το κατέκτησε η ΑΕΛ), όπου η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τον τίτλο αφού είχε αποκλειστεί από τους «8» της διοργάνωσης. Την σεζόν 2014-15 ( το κατέκτησε η ομάδα των Τρικάλων), ούτε ο Άρης κατάφερε να φτάσει μέχρι το πηγάδι και να πιει νερό. Ενώ την σεζόν 2015-16 η ΕΠΟ αποφάσισε την κατάργηση του θεσμού.

Από φέτος όμως επανήλθε στο καλεντάρι της ΕΠΟ η διοργάνωση και έτσι η Παναχαϊκή θέλει να κάνει αυτό που δεν έκαναν τα περασμένα χρόνια άλλες μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου όπως η ΑΕΚ και ο Άρης.

Το σίγουρο είναι πως το ντεμπούτο του Κώστα Χαλκιά με την φανέλα της Παναχαϊκής αποτελεί από μόνο του είδηση και περιμένουμε με ενδιαφέρον την πορεία που θα διαγράψει στην φετινή σεζόν ο πρώην Έλληνας διεθνής και η ομάδα του.

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags