Facebook Pixel Όποιος θέλει τίτλο πρέπει να περάσει τη Σίτι!
Ποδόσφαιρο
| 2016-10-15 10:03:00

Όποιος θέλει τίτλο πρέπει να περάσει τη Σίτι!

Όποιος θέλει τίτλο πρέπει να περάσει τη Σίτι!

Υπάρχει ένα κακό και ένα καλό στην ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τότεναμ στο Λονδίνο. Το κακό προφανές, αφού έχασε ένα ματς και το αήττητο παραμένοντας πάντως πρώτη. Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Το καλό όμως είναι πως σταματάει αυτή η παράνοια με το έξι νίκες, επτά, 10 νίκες, 11 νίκες που δημιουργεί άσκοπο άγχος. Εκτός αυτού, η Σίτι θα πάει στα επόμενα ματς έχοντας πάρει και ένα μάθημα για την αμυντική αφέλεια του αγώνα με την Σέλτικ 3-3 στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Στα αποτελέσματα πρέπει να προσθέσουμε φυσικά και κάτι ακόμα. Εγείρονται πάντα ερωτήματα σχετικά με τον Μπράβο στη θέση του τερματοφύλακα, ιδιαίτερα βλέποντας πάλι τον Χαρτ με την εθνική ομάδα, να πραγματοποιεί εμφανίσεις όπως αυτή με τη Σλοβενία.

Αλλά από την άλλη είναι και μία ομάδα που μπορεί να σου κάνει φάση από το πουθενά και στη μέρα της σε διαλύσει. Μόνο που η απουσία του Ντε Μπρόινε φαίνεται πολύ και γίνεται αντιληπτό πόσο καταλυτική είναι η δική του παρουσία στην ενδεκάδα.

Δίπλα του άλλωστε παίζει καλύτερα και ο Σίλβα σε αυτό τον ρόλο με τα δυο οκτάρια. Αντίθετα όταν λείπει ο Βέλγος μπλοκάρουν οι αντίπαλοι πιο γρήγορα και εύκολα τον Ισπανό.

Κατά τα άλλα ωριμάζει διαρκώς ο Στόουνς και βελτιώνεται ο Οταμέντι που θυμίζει γιατί πληρώθηκαν ένα κάρο λεφτά στη Βαλένθια.

Αν ο Αγουέρο μείνει γερός και δεν τραυματιστεί είναι μαζί με τον Ντε Μπρόινε το κλειδί. Με αυτούς, παίρνει το πρωτάθλημα αλλά δεν θα είναι περίπατος.

Και ναι η Σιτι παραμένει φαβορί, φθάνει ο Πεπ να μπορέσει να ισορροπήσει τα ευρωπαϊκά ματς με την Πρεμιερ Λιγκ.

Αν προχωρήσει πολύ στην Ευρώπη μπορεί να παρατήσει το πρωτάθλημα γιατί το Champions League παραμένει ο μεγάλος στόχος και απωθημένο των διοικούντων τη Σίτι.

Αν για κάποιο λόγο στραβώσει εκεί, η προσοχή θα πέσει στην εγχώρια διοργάνωση και τότε ξεκάθαρα όποιος θέλει το πρωτάθλημα πρέπει να τερματίσει από πάνω από τη Σίτι.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags