Facebook Pixel "Ο Ολυμπιακός ένα κλικ πιο πάνω από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό"
| 2016-10-17 17:28:00

"Ο Ολυμπιακός ένα κλικ πιο πάνω από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό"

"Ο Ολυμπιακός ένα κλικ πιο πάνω από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό"

Ο εκ των πρωταγωνιστών και σκόρερ του δεύτερου γκολ της Ξάνθης στο ματς με τον Παναθηναϊκό, Θοδωρής Βασιλακάκης, μίλησε στο "Metropolis 95,5" για τον χτεσινό αγώνα και τη σεζόν εν γένει

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Παναθηναϊκό:
«Η αλήθεια είναι ότι ήταν ωραίο. Δεν το είδα πολλές φορές, δεν είχα χρόνο, αλλά το είδα μην πω και ψέματα. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει».

Για το πώς τα κατάφεραν απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Έχουμε δημιουργήσει μία ωραία παράδοση τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω πως, αλλά γίνονται ωραία παιχνίδια μεταξύ μας. Και για τον κόσμο αλλά και για εμάς. Έχουμε πάρει πολλούς βαθμούς με τον Παναθηναϊκό. Έχουμε πάρει και μία πρόκριση εναντίον του στον Κύπελλο που μας έστειλε στον τελικό. Είναι παιχνίδι που νομίζω μας ταιριάζει».

Για τις δυνατότητες της Ξάνθης στην επίθεση: «Η αλήθεια είναι ότι το πραγματικό μας πρόσωπο τώρα θα φανεί. Δεν είμαστε η ομάδα που δείξαμε στα πρώτα παιχνίδια. Νομίζω ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας εκεί. Ίσως να πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που ξέρουμε να κάνουμε και λίγο το χάσαμε».

Τέλος, ο Βασιλακάκης έκανε τη σύγκριση ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού: «Και οι δύο είναι ένα κλικ πάνω σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι δύο ομάδες που ταιριάζουν στο στιλ παιχνιδιού. Έχουν και οι δύο την κυκλοφορία της μπάλας. Έχουν μεγάλα ποσοστά κατοχής στα μέχρι τώρα παιχνίδια. Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο γρήγορη ομάδα από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Παναθηναϊκός ελέγχει καλύτερα το παιχνίδι, κυρίως όταν έχει τη μπάλα. Είναι δύο ομάδες που μαζί με την ΑΕΚ θα παλέψουν για τη δεύτερη θέση. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμη ένα κλικ επάνω. Το λέω γιατί ο Ολυμπιακός έχει ακόμη την εμπειρία από τα προηγούμενα χρόνια και, εξαιρώντας τον αγώνα με τη Λάρισα, ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια με τις σχετικά μικρότερες ομάδες, σε αντίθεση με τις άλλες τρεις ομάδες που έδειξαν ότι έχουν ακόμη πρόβλημα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags