Facebook Pixel "Ρώτησα τον κύριο Σαββίδη στο σχολείο τι μαθητής ήσουν;"
| 2016-10-18 13:52:00

"Ρώτησα τον κύριο Σαββίδη στο σχολείο τι μαθητής ήσουν;"

"Ρώτησα τον κύριο Σαββίδη στο σχολείο τι μαθητής ήσουν;"

Ο Γιώργος Κούδας μίλησε στον "Arena 89,4" για τη χτεσινή Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚ, τον Ιβάν Σαββίδη αλλά και τον Κλάους Αθανασιάδη...

Αναλυτικά:

"Χτες είχαμε την πρώτη Γενική Συνέλευση. Αυτά που συγκράτησα είναι ότι ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε τροχιά διαφορετική. Να γίνει ευρωπαϊκή ομάδα, να ξεφύγουμε από τα ελληνικά πλαίσια. Θα γίνουν επιτροπές να γλιτώσουμε από αυτά που μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από την πρώτη στιγμή που περάσαμε την παλινωδία με Τούντορ και Άρνεσεν και μίλησα με τον κύριο Λούμπος, τον Γκαγκάτση και τον Ίβιτς, ο ΠΑΟΚ με αυτήν τη λογική διόρθωσε κάποια πράγματα. Το μήνυμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει σε διαφορετικούς δρόμους να καλύψει το χαμένο έδαφος τα 4 τελευταία χρόνια

Ο Σαββίδης ανέφερε ότι πληρώσαμε 1, 5 εκατομμύρια ευρώ σε πρόστιμα, που σημαίνει μια πολύ καλή μεταγραφή. Να πέσουν τα κάγκελα, να πέσουν τα ταμπού και να προστατεύουμε την ομάδα και τον μεγαλομέτοχο.

Θα αρχίσουν να δουλεύουν επιτροπές για κάθε κομμάτι ξεχωριστά και θα γίνεται απολογισμός για όλα όσα έχουν κάνει.

Όλα θα γίνουν. Ακόμα και στις ακαδημίες πρέπει να υπάρχει DNA ΠΑΟΚ. Διαχρονικά και με τόσα χρήματα πιστεύω ότι δεν πέρασε αυτό το πράγμα.

Ρώτησα τον κύριο Σαββίδη στο σχολείο τι μαθητής ήσουν; Ήμουν καλός μου είπε, αλλά όσο περνούσαν τα χρόνια γινόμουν και καλύτερος. Πιστεύω του είπα ότι έτσι, μετά από τέσσερα χρόνια να έχετε καταλάβει πολλά πράγματα και στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο έχει πολλά κομμάτια που πρέπει να συνδυαστούν. Δεν είναι εύκολο.

Όταν μιλάς ποδοσφαιρικά πρέπει να είναι απέναντί σου ένας άνθρωπος που σε καταλαβαίνει. Εξαιρετικός ο Μίχελ. Ξέρει από ποδόσφαιρο.

Ευτυχώς καταφέραμε να βγούμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με μια διαλυμένη ομάδα. Το στίγμα που άφησα στ αποδυτήρια του ΠΑΟΚ είναι δεν υπάρχει πρώτος είμαστε όλοι ένα.

Έχω πει ότι οι ομάδες δε χτίζονται από τη μια μέρα στην άλλη. Η ομάδα φέτος παίζει ένα ποδόσφαιρο που με κάνει να είμαι χαρούμενος. Γίνονται βήματα θετικά. Κάθε χρονιά να κάνουμε ένα θετικό βήμα. Να φτάσουμε ο ΠΑΟΚ να γίνει ευρωπαϊκή ομάδα. Να διεκδικεί και να παίρνει τίτλους.

Τα 5λεπτα, 10λεπτα τα έχει φέτος ο ΠΑΟΚ. Απλά δεν έχει αποτελεσματικότητα.

Ο Αθανασιάδης αν είχε ένα Κούδα, θα έβγαζε 25 γκολ.

Ήρθε ο Λόραντ στα 28 μου και μου έμαθε πράγματα. Αν τα είχα μάθει από τα 20 μου θα είχα γίνει παγκόσμιας κλάσης παίκτης. Σούταρα στο ρολόι και μου έλεγε μπράβο ο Λόραντ, απλά γιατί πριν δεν σούταρα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags