Facebook Pixel Ο «σφαγέας» του Ολυμπιακού ξαναχτύπησε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-10-20 17:02:00

Ο «σφαγέας» του Ολυμπιακού ξαναχτύπησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο «σφαγέας» του Ολυμπιακού ξαναχτύπησε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κομμάτι του προσπάθησε να κάνει πάλι ο Ρώσος διεθνής διαιτητης Σεργκέι Καράσεφ στο χθεσινό Νάπολι-Μπεσίκτας (2-3). Στην Ελλάδα βέβαια τον ξέρουμε πολύ καλά...

Την σφραγίδα του προσπάθησε να βάλει o Ρώσος διαιτητής Σεργκέι Καράσεφ στη χθεσινή αναμέτρηση για το Champions League ανάμεσα στην Νάπολι και την Μπεσίκτας, που τελείωσε με εμφατική νίκη (2-3) των Τούρκων βάζοντας τους δυνατά στο παιχνίδι της πρόκρισης για τους 16 της διοργάνωσης.

Ο Ρώσος διαιτητής υπέδειξε δύο ανύπαρκτα πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ενώ βρισκόντουσαν πίσω στο σκορ (1-2), σε μία απίστευτη προσπάθεια να ξαναβάλει στο παιχνίδι τους Ιταλούς.

Θυμίζουμε ότι την 1η Οκτωβρίου του 2014 στο Μάλμε της Σουηδίας ο ίδιος διαιτητής είχε αρνηθεί καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε μαρκάρισμα στον Γιάννη Μανιάτη ενώ το σκορ ήταν 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Αφού ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων, αυτή η αδικία εις βάρος του Ολυμπιακού είχε στοιχίσει την πρόκριση στην φάση των 16, καθώς αν οι Πειραιώτες είχαν πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας σε εκείνο το ματς, θα είχαν πετάξει εκτός της μεγάλη Γιουβέντους και θα συνέχιζαν οι ίδιοι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 

 



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags