Facebook Pixel "Δεν μας άφησε περιθώριο ο Καγιούλης"
| 2016-10-21 12:44:00

"Δεν μας άφησε περιθώριο ο Καγιούλης"

"Δεν μας άφησε περιθώριο ο Καγιούλης"

Ο παλαίμαχος άσος του Ηρακλή, Φάνης Τουντζιάρης, μίλησε στον "Arena FM" για το αδιέξοδο που είχαν οι συζητήσεις του με τον ομογενή ατζέντη που έχει το μάνατζμεντ της ομάδας

Αναλυτικά:

«Φτάσαμε σε αδιέξοδο. Ο κύριος Καγιούλης μας είπε ότι συνεχίζει αυτός με τους δικούς του ανθρώπους. Δε μου άφησε κανένα περιθώριο. Στην πρότασή μας να μπουν και άνθρωποι του Ηρακλή να τρέξουμε την ομάδα, να έρθει ο κόσμος, να έχουμε εισιτήρια να υπάρχει μια συσπείρωση.

Εγώ, μου είπε, δεν αλλάζω τους δικούς μου ανθρώπους και με αυτούς θα πορευτεί ο Ηρακλής. Του είπαμε ότι υπάρχουν άνθρωποι να βοηθήσουν οικονομικά τον Ηρακλή. Ευγενικός αλλά δεν έχουμε ταύτιση απόψεων.

Μου είπε πάντως ότι φεύγει και αύριο. Μας είπε ότι δε θέλει να αυξάνονται τα έξοδα του Ηρακλή εις βάρος του Παπαθανασάκη. Νομίζω ότι με άλλους ανθρώπους θα ήταν διαφορετική η κατάσταση. Είπε φέρτε εχέγγυα για να μιλήσω με τον Παπαθανασάκη.

Ο Αντωνέλης τον βρήκε και είπε ότι μπορεί να φύγουν κάποια άτομα εκτός από τον Καγιούλη. Και ότι περιμένει τον Ιταλό για να πουλήσει. Απ΄ότι βλέπω ο Ιταλός δεν υπάρχει.

Σε ένα γάμο που πέτυχα τον Ιταλό μου είπε ότι την Κυριακή ππυ πέρασε θα έκανε 3,5 εκατομμύρια πρόταση στον Παπαθανσάκη."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags