Facebook Pixel Υποκλίθηκε και ο Καπίνο στον Γλύκο
| 2016-10-24 09:10:00

Υποκλίθηκε και ο Καπίνο στον Γλύκο

Υποκλίθηκε και ο Καπίνο στον Γλύκο

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αναγνώρισε κι αυτός με τη σειρά του την εξαιρετική εμφάνιση του γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, ενώ για το ματς σχολίασε πως η ομάδα του στάθηκε "τυχερή αλλά κι άτυχη"

Αναλυτικά:

-Το σχόλιό του για το ματς: «Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες. Ήμασταν τυχεροί, ήμασταν και άτυχοι σε κάποιες περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα, κρατάμε ότι κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί, παραμένουμε στην κορυφή και μεγαλώνουμε την απόσταση από τους αντιπάλους μας».

-Για το που κρίθηκε το ματς: «Το ματς κρίθηκε στο τέλος. Πιέσαμε, προσπαθήσαμε να βρούμε τις αδυναμίες του ΠΑΟΚ έστω και στο τελευταίο λεπτό και να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να βάλουμε ένα γκολ, να κάνουμε ευκαιρίες, να πιέσουμε και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Για την απόκρουση του Γλύκου στην κεφαλιά του Μποτία: «Το είδαμε όλοι ότι ήταν μία πολύ δύσκολη απόκρουση. Ο Παναγιώτης είναι ικανός να κάνει τέτοιες επεμβάσεις και μπράβο του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα».

-Για το αν ο Ολυμπιακός σήμερα ήταν κουρασμένος: «Εντάξει υπάρχει κούραση μέσα στα παιχνίδια. Δεν είναι δικαιολογία αυτή και ο ΠΑΟΚ είχε ένα πολύ δύσκολο ταξίδι ήταν κουρασμένοι, οπότε νομίζω ότι δεν είναι αυτή η δικαιολογία με το μέρος μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags