Facebook Pixel Δεν... υπάρχει το ποσό που πήρε ο Ραϊόλα για τη μεταγραφή Πογκμπά!
| 2016-10-25 21:43:00

Δεν... υπάρχει το ποσό που πήρε ο Ραϊόλα για τη μεταγραφή Πογκμπά!

Δεν... υπάρχει το ποσό που πήρε ο Ραϊόλα για τη μεταγραφή Πογκμπά!

Χρήματα που θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες του κόσμου «τσέπωσε» ο διάσημος μάνατζερ!

Τα ποσά που δίνονται πλέον στο μεταγραφικό παζάρι έχουν ξεφύγει με αποτέλεσμα τα ρεκόρ μεταγραφών να σπάνε το ένα μετά το άλλο.

Συνεπώς, οι μάνατζερ που κλείνουν τις συμφωνίες επωφελούνται και αυτοί, ωστόσο ο Μίνο Ραϊόλα πήγε το όλο θέμα σε άλλο επίπεδο με τη μεταγραφή-ρεκόρ των 105 εκατομμυρίων του Πολ Πογκμπά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ως αποτέλεσμα της συμφωνίας-μαμούθ, ο διάσημος ατζέντης θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό 27 εκατομμύρια ευρώ, όπως αποκάλυψε oΓενικός Διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα!

"Υπογράψαμε τον Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τέλος του συμβολαίου του για ένα ποσό γύρω στο 1.500.000 ευρώ για να εμποδίσουμε τον αγγλικό σύλλογο να ξεκίνησει μία νομική διαδικασία που θα μας καθυστερούσε να τον δηλώσουμε", δήλωσε αρχικά ο Γενικός Διευθυντής των "μπιανκονέρι", και συνέχισε:

"Μετά από τέσσερα χρόνια στην Γιουβέντους, αποφάσισε να γυρίσει στην Αγγλία. Ήθελε πάση θυσία να επιστρέψει και δεν ήταν μόνο τα χρήματα. Θα μπορούσαμε και εμείς να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις του αλλά αυτό θα δημιουργούσε γκρίνια στα αποδυτήρια.

Η πώλησή του στην Γιουνάιτεντ μας έφερε κέρδος 105.000.000 ευρώ μαζί με 5.000.000 ευρώ ως μπόνους, που ενεργοποιείται αν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή πουληθεί για πάνω από 50.000.000 ευρώ.

 Αυτό μας οδηγεί σε ένα κέρδος 95.000.000 ευρώ, εκ των οποίων τα 27.000.000 πήγαν στον Μίνο Ραϊόλα και στην εταιρία του. Τα καθαρά μας κέρδη από την πώληση του Πογκμπά ανέρχονται σε 72.000.000 ευρώ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags