Facebook Pixel Μπίσεσβαρ, Περέιρα, Μυστακίδης, τρία πολύτιμα χαρτιά για τον ΠΑΟΚ
| 2016-10-27 16:44:00

Μπίσεσβαρ, Περέιρα, Μυστακίδης, τρία πολύτιμα χαρτιά για τον ΠΑΟΚ

Μπίσεσβαρ, Περέιρα, Μυστακίδης, τρία πολύτιμα χαρτιά για τον ΠΑΟΚ

Όσοι αγωνίστηκαν χθες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Επαιξαν σοβαρά, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο. Γράφει ο Στέλιος Γρηγοριάδης

Είναι... χοντρούτσικος, πάει σαν πάπια, δεν αντέχει πολύ, δεν τρέχει, δεν μαρκάρει, αλλά δεν παύει να μοιάζει σαν τη μύγα μεσ’ το γάλα. Προφανώς δεν είναι τιμητικό για το ρόστερ του ΠΑΟΚ, αλλά Μπίσεσβαρ άλλος δεν υπάρχει. Είναι ο μόνος παίκτης, που, παρά τις αδυναμίες του, μπορεί να παίξει τον ρόλο του οργανωτή, περνώντας κάποιες έξυπνες πάσες, που δημιουργούν φάσεις για γκολ.

Το έδειξε και χθες στο 2-0 του ΠΑΟΚ επί της Λάρισας με τη συνολική εμφάνισή του και ιδιαίτερα στη φάση του δεύτερου γκολ με την υπέροχη μπαλιά που αξιοποίησε μαεστρικά ο Περέιρα. Αν ο Μπίσεσβαρ βελτιώσει τη φυσική κατάστασή του, θα προσφέρει όσα δεν είναι σε θέση να προσφέρει κανείς άλλος συμπαίκτης του. Και, προσωπικά, το λέω με στενοχώρια, γιατί πίστευα στον Πέλκα, ο οποίος, όμως, το μόνο που έχει κατορθώσει φέτος, μέχρι στιγμής, είναι να αδικήσει τον εαυτό του.

Το δεύτερο πρόσωπο στο οποίο αξίζει να σταθούμε είναι ο Περέιρα. Στο πρώτο ημίχρονο, όταν κρίθηκε το παιχνίδι, ήταν ο κορυφαίος. Ο Αργεντίνος δεν ξέχασε το ποδόσφαιρο. Δεν έχασε την εμπειρία του. Δεν έπαψε να είναι μπαλαδόρος. Δεν έπαψε να είναι έξυπνος. Ολοι ξέρουμε ποιος είναι όταν βρίσκεται σε φόρμα. Νομίζω ότι πρέπει να βρει τρόπο ο Ιβιτς ώστε να τον αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Ο τρίτος που αξίζει μνεία είναι ο Μυστακίδης. Σπάνια αφήνει την ευκαιρία που του δίνει ο προπονητής να πάει χαμένη. Χθες σκόραρε πάλι και είχε γενικά σημαντική συμβολή στη διαμόρφωση του σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Να μια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που έχει να δώσει πολλά αν τον διαχειριστεί σωστά ο προπονητής του.

Στον αντίποδα, θα αναφέρω τον Τιάμ. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς παίκτης είναι και αν ξέρει κάτι να κάνει καλά μέσα στο γήπεδο. Για την ώρα, όσο έχει χρησιμοποιηθεί, η εικόνα του είναι απογοητευτική. Χθες είχε τη δυνατότητα κάτι να δείξει, αλλά...

Πάντως, όσοι αγωνίστηκαν χθες στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Επαιξαν σοβαρά, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο και έφεραν σε πέρας εύκολα την αποστολή τους. Αν δεν εμφανιζόταν πάλι η μόνιμη αδυναμία της απώλειας κλασικών ευκαιριών, το σκορ της νίκης θα ήταν πιο χορταστικό.

Τα τσιράκια του ο θρύλος τα φέρθηκε σε όλα άψογα...

Oι τζαμπατζήδες του Καραισκάκη ευχαριστούν τον Ολυμπιακό για την ευγενέστατη, άψογη φιλοξενία και τη δωρεάν ραδιοφωνική μετάδοση που τους επέτρεψε να κάνουν.

Οι μόνιμοι φιλοξενούμενοι σε τηλεοπτικές εκπομπές που αποκαλύφθηκε με κάθε μεγαλοπρέπεια, σε ηχογραφημένες από τον υπερκοριό συνομιλίες, ότι στήνονται σύμφωνα με τις επιθυμίες του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη και του κυρ Σάββα, παριστάνουν τους... μακεδονομάχους.

Εμείς βρισκόμαστε σε μόνιμο πόλεμο με τον Ολυμπιακό, έχουμε αποκλεισμούς και απαγορεύσεις από τον Ολυμπιακό, έχουμε απειλές από τον Ολυμπιακό, έχουμε ύβρεις από εκπροσώπους του Ολυμπιακού, έχουμε και εξώδικα από τους νομικούς του Ολυμπιακού, αλλά, παρ’ όλα αυτά, εμείς είμαστε οι... ρουφιάνοι του Ολυμπιακού, ενώ αυτοί, λαμόγια της ίδιας συνομοταξίας, είναι οι αγωνιστές.

Παιδιά, είπαμε: Η γελοιότητα έχει και όρια...

Metrosport

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags