Facebook Pixel Καρπετόπουλος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μια φωτοβολίδα μες τη νύχτα σκάει...
| 2016-10-31 15:54:00

Καρπετόπουλος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μια φωτοβολίδα μες τη νύχτα σκάει...

Καρπετόπουλος για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μια φωτοβολίδα μες τη νύχτα σκάει...

Η ΑΕΚ έκανε πολύ καλά και κράτησε χαμηλούς τόνους στην Τούμπα: έτσι πρέπει να κάνουν όλες οι ομάδες, ώστε να μην τους τύχει να γελάει ο κόσμος μαζί τους.

Μετά το τέλος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, στο οποίο ο γηπεδούχος κέρδισε 1-0 με ένα γκολ του Μάτος στις καθυστερήσεις άκουσα ότι ο επόπτης Δαμιανός Ευθυμιάδης είπε στους ανθρώπους της Ενωσης ότι δεν είναι σίγουρος αν η φάση από την οποία προήρθε το κόρνερ και το γκολ του Βραζιλιάνου ήταν άουτ ή κόρνερ, αλλά αυτός έδωσε κόρνερ γιατί η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου.

Μετά το Χέρι, το Πόδι

Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος είπε όντως κάτι τέτοιο κι έχω τις αμφιβολίες μου διότι επειδή οι διαιτητές δεν μιλάνε, συχνά οι υπόλοιποι βάζουν στο στόμα τους λόγια που δε λένε. Αν ωστόσο το είπε καλό είναι να τον στείλουν σπίτι να ξεκουραστεί για καιρό διότι κανένας κανονισμός δεν λέει ότι η αμφιβολία είναι υπέρ του επιτιθέμενου σε μια φάση για την οποία συζητάμε αν η μπάλα είναι άουτ ή κόρνερ. Να προσθέσω ότι πέντε λεπτά πριν την επίμαχη φάση που έκρινε το ματς, ο Ευθυμιάδης και ο Σιδηρόπουλος έχουν δώσει ένα φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ για χέρι του Ντίντακ, που ποτέ δεν έγινε πάλι από την ίδια πλευρά και από το οποίο ο Μάτος (πάλι…) παραλίγο ν ανοίξει το σκορ. Είναι επίσης δεδομένο ότι ο επόπτης στη φάση του τέλους δεν είναι στη θέση του. Γιατί; Γιατί όταν πέφτουν φωτοβολίδες ένας άνθρωπος μπορεί να ταραχτεί ή μπορεί αυτό να συμβαίνει γιατί δεν είναι τόσο καλός διαιτητής ή γιατί η δύναμη της έδρας τον λυγίζει και η Τούμπα είναι έδρα. Λίγα λεπτά πριν ο Σιδηρόπουλος δείχνει «παίζεται» σε μια δύσκολη φάση, όπου ο Μάνταλος μοιάζει να ανατρέπεται εντός περιοχής – μου είπαν ότι ο Βαρούχας έκανε μια λυρική περιγραφή της φάσης μιλώντας για ένα πόδι που πάει σε ένα άλλο πόδι μόνο του, εγώ αυτά δεν τα βλέπω τα αποφεύγω – χαίρομαι όμως που μετά το χέρι της οικογένειας Ανταμς υπάρχουν και πόδια που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες. Φυσικά δεν μου κάνει εντύπωση τίποτα: καθισμένοι στον καναπέ μας και παίζοντας με τα μοντάζ μπορούμε να βγάλουμε ενόχους και αθώους – η αληθινή δυσκολία του ματς είναι κάτι άλλο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο karpetshow.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags