Facebook Pixel Δύσκολα θα φορέσει το... τριφύλλι ο Σάμαρης! - Ρεπορτάζ του Sportdog
| 2016-11-03 19:49:00

Δύσκολα θα φορέσει το... τριφύλλι ο Σάμαρης! - Ρεπορτάζ του Sportdog

Δύσκολα θα φορέσει το... τριφύλλι ο Σάμαρης! - Ρεπορτάζ του Sportdog

Διαβάστε για ποιο λόγο ο μέσος της Μπενφίκα δεν θα φύγει πολύ εύκολα από τους "αετούς", παρά τα όσα γράφουν οι Πορτογάλοι! Σε ποια άλλη ομάδα έχει ρίξει "πόρτα";

Πολλά γράφτηκαν σήμερα στα πορτογαλικά ΜΜΕ περί αποχώρησης του Ανδρέα Σάμαρη τον Ιανουάριο από την Μπενφίκα για ομάδα που φοράει... πράσινα και τριφύλλι, αναφερόμενοι φυσικά στη Σέλτικ!

Δεν είναι μυστικό πως ο 27χρονος μέσος είναι υπό παραχώρηση από τους "αετούς", από το καλοκαίρι κιόλας, με την τιμή να κυμαίνεται από τα 5,5 ως τα 7,5 εκ.ευρώ, όμως το ζήτημα δεν είναι τόσο απλό και ο Sportdog γνωρίζει τα πώς και τα γιατί!

Πρώτον, λοιπόν, ο Σάμαρης για δικούς του λόγους δεν "καίγεται" να φύγει από τους Λουζιτανούς, έστω και αν δεν παίζει βασικός.

Δεύτερον κι επίσης σημαντικό, ο διεθνής μέσος, αν πάρει απόφαση να αποχωρήσει από το "Ντα Λουζ", δεν θα πάει... όπου κι όπου!

Για την ακρίβεια, το καλοκαίρι που μας πέρασε, η Σέλτικ είχε πρόταση ύψους 5,5 εκ.ευρώ από τη νεοφώτιστη στην Premier League Μίντλεσμπρο, αλλά ο παίκτης δεν... ψήθηκε να πάρει μεταγραφή στην Αγγλία.

Κάτι ανάλογο λοιπόν συνέβη και με την πρόταση των μόνιμων πρωταθλητών Σκωτίας, οι οποίοι εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπέστατο "όχι" από τον Σάμαρη, καθώς δεν θεωρεί τη Σέλτικ ομάδα επιπέδου του.

Το σήριαλ πάντως δεν έχει τελειώσει ακόμα... Οψόμεθα 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags