Facebook Pixel Ανάλυση Τσάρλυ: Επαιξε χωρίς κεντρικό χαφ, έμεινε ξανά από δυνάμεις
| 2016-11-04 14:04:00

Ανάλυση Τσάρλυ: Επαιξε χωρίς κεντρικό χαφ, έμεινε ξανά από δυνάμεις

Ανάλυση Τσάρλυ: Επαιξε χωρίς κεντρικό χαφ, έμεινε ξανά από δυνάμεις

Ο Παναθηναϊκός, για να κρύψει τις πολλές του απουσίες, εφάρμοσε έναν ρόμβο χωρίς καθαρό κεντρικό χαφ.

 Ο Κουτρουμπής έπαιξε στη θέση 6, οι Κουλιμπαλί, Λουντ εσωτερικοί χαφ και ο Εμποκού στην κορυφή του ρόμβου. Παρότι η προσπάθεια ήταν φιλότιμη, το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Παναθηναϊκός ήταν πως δεν είχε σίγουρο κράτημα μπάλας στον άξονα και η απόσταση μεταξύ Κουτρουμπή, Εμποκού ήταν μεγάλη.

Ο Εμποκού ζήτησε πολύ την μπάλα, είχε 44 απλές επαφές στο ημίχρονο, 3 καθαρές τρίπλες και προσπάθησε να δώσει γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Από τον τραυματισμό του Μπερκ και μετά, στο 29ο λεπτό μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου, δεν υπήρχαν σωστές επιλογές. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλο πρόβλημα στο κράτημα μπάλας και αποστάσεις που έδιναν τη δυνατότητα στη Σταντάρ να ψάξει για φάσεις στην πλάτη της άμυνας και να βρει χώρο από την πλευρά του Χουχούμη, για να ασκήσει πίεση και να κερδίζει με ευκολία στημένα.

Η ομάδα του Στραματσόνι, που κοούτσαρε ο Μούτσι, προσπάθησε να πάρει προβάδισμα στο πρώτο 5λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου με το σόου του Εμποκού. Στο 47ο λεπτό είχε όμορφη συνεργασία με τον Λέτο, πάτησε περιοχή, βρήκε τον αντίπαλο, ζήτησε ένα πέναλτι που θα ήταν αυστηρό να του το δώσει ο διαιτητής. Στο 49ο λεπτό πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, εκτέλεσε με εντυπωσιακό τρόπο, ο Ούμπερ απόκρουσε με τον ώμο. Στο επόμενο λεπτό κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε, με την μπάλα να μην του κάνει ξανά το χατίρι και να πηγαίνει στο δοκάρι.

Μέχρι εκεί είχε να δώσει ο Παναθηναϊκός παίζοντας χωρίς κεντρικό χαφ, από τη στιγμή που δεν βρήκε γκολ να διαχειριστεί στο 5λεπτο του Εμποκού, δεν είχε να δώσει τίποτα άλλο στο παιχνίδι. Παίζοντας χωρίς χαφ και με τον Ιμπάρμπο να είναι εντελώς άκεφος και εκτός παιχνιδιού, έχαναν μέτρα και ήταν θέμα χρόνου να μείνουν πίσω στο σκορ.

Αυτό ήρθε από το κενό που υπήρχε στον άξονα, δεν μάρκαρε κανένας τον Σισέ από τη θέση και έκανε το 1-0. Η συνέχεια ήταν διαδικαστική, δεν υπήρχαν πόδια και καθαρό μυαλό για να ξαναμπούν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι, η πίεση είναι μεγάλη τώρα για αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης».

εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags