Facebook Pixel "Τρελαμένος" ο Τσόρι, απόλυτη επιβεβαίωση Sportdog - Οι αιχμές του Αργεντίνου για τον Μπέντο
| 2016-11-04 21:05:00

"Τρελαμένος" ο Τσόρι, απόλυτη επιβεβαίωση Sportdog - Οι αιχμές του Αργεντίνου για τον Μπέντο

"Τρελαμένος" ο Τσόρι, απόλυτη επιβεβαίωση Sportdog - Οι αιχμές του Αργεντίνου για τον Μπέντο

O Αργεντινός του Ολυμπιακού μίλησε πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και δεν παρέλειψε να πετάξει το... καρφί του για τον Πορτογάλο προπονητή. Το είχατε διαβάσει πριν δύο ημέρες στον Sportdog!

Ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Πάουλο Μπέντο με αποτέλεσμα να εκφράσει -έστω και έμμεσα- ένα παράπονο προς τον Πορτογάλο τεχνικό μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τόνισε πως είναι έτοιμος εδώ και καιρό για να παίξει και να προσφέρει στην ομάδα, ωστόσο περιμένει να πάρει την ευκαιρία του από τον προπονητή.

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην απουσία του Μάρκους Μπεργκ από το ντέρμπι δηλώνοντας ότι αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσει ο Παναθηναϊκός και δεν αφορά την ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε ως μεγάλη ευθύνη το περιβραχιόνιο του αρχηγού που φέρει.

Όπως σας είχε γράψει o Sportdog πριν δύο ημέρες, ο Τσόρι είναι ξενερωμένος με την κατάσταση στην ομάδα και με το γεγονός πως δεν παίζει, κάτι που φάνηκε και με αυτές τις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αλλά και κάτι πολύ όμορφο. Περιμένουμε πως και πως αυτά τα ματς, είναι τα ομορφότερα και τα σημαντικότερα της χρονιάς. Θέλω να απολαύσω τη στιγμή και να κερδίσουμε».

Για τη δική του ετοιμότητα: «Είμαι εδώ και καιρό έτοιμος και περιμένω τις αποφάσεις του προπονητή, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου, είμαι εδώ και θέλω να βοηθήσω, ελπίζω να γίνει ένα ωραίο ματς».

Για το πώς θα βάλει σε κλίμα ντέρμπι τους νεότερους: «Δεν θα έλεγα κάτι συγκεκριμένο αλλά θα προσπαθούσα με παράδειγμα μέσα από την προπόνηση να τους δείξω ποιος είναι ο δρόμος, κάνοντας την αρχή για να δουν οι παίκτες που το ζουν για πρώτη φορά τι σημαίνει ένα τέτοιο ματς για την ομάδα μας».

Για το 0-3 του Παναθηναϊκού από τη Σταντάρ: «Λίγες ώρες πριν αρχίσει όλα ξεχνιούνται. Δεν έχουν καμιά σημασία τα προηγούμενα αποτελέσματα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και πας για κάτι πολύ διαφορετικό».

Για το ενδεχόμενο να απουσιάσει ο Μπεργκ: «Σίγουρα θα έχουν και άλλες επιλογές παρότι είναι σημαντικός παίκτης για αυτούς. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσουν αυτοί, εμείς συγκεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ:

Κορυφαίος άσος του Ολυμπιακού είναι στα όριά του - Ψήνεται αποχώρηση-βόμβα ακόμα και τον Ιανουάριο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags