Facebook Pixel Το σχόλιο του "Ντούσκο" για τα όσα είπαν Ντέμης και Τσιάρτας
| 2016-11-05 10:45:00

Το σχόλιο του "Ντούσκο" για τα όσα είπαν Ντέμης και Τσιάρτας

Το σχόλιο του "Ντούσκο" για τα όσα είπαν Ντέμης και Τσιάρτας

Η «Ώρα των Σπορ» ζήτησε την άποψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς για τα όσα είπαν στον ΣΠΟΡ FM οι δύο παλιοί του παίκτες και τους αποθέωσε χαρακτηρίζοντας τους δύο ηγετικές προσωπικότητες της τότε ομάδας του. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Μπάγεβιτς

Για την παρουσία του Τσιάρτα στην εκπομπή του Ντέμη στον ΣΠΟΡ FM και την απόφασή του να τους κάνει αλλαγή στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ρεάλ: «Άκουσα με ενδιαφέρον την εκπομπή του Ντέμη Νικολαΐδη με καλεσμένο τον Βασίλη Τσιάρτα. Πολύ ωραία συζήτηση. Για αυτό που με ρωτάτε, σίγουρα έγινε μεγάλη κουβέντα για εκείνες τις δύο αλλαγές, σε συνδυασμό και με το τελικό αποτέλεσμα, που ήταν μία τεράστια, ιστορική επιτυχία για την ομάδα μας.

Και το καταλαβαίνω αυτό, γιατί πρόκειται για δύο τεράστιες προσωπικότητες. Δυο παίκτες που το παιχνίδι της ΑΕΚ εκείνη την περίοδο, εξαρτιόταν παρά πολύ από αυτούς. Και για μένα ήταν πάντα δύο χαρισματικοί αρχηγοί, δύο ηγετικές προσωπικότητες, εκτός από πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές»

Για τον λόγο που σκέφτηκε να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση: «Το μόνο σίγουρο είναι πως τη στιγμή που αποφασίζω να τους κάνω αλλαγή και τους δύο, δεν είχα σκοπό να τους θίξω, να τους προβάλλω ή να τους δείξω σαν υπεύθυνους για την αρνητική εξέλιξη που είχε το παιχνίδι μέχρι εκείνο το σημείο για μας. Και νομίζω πως το κατάλαβαν. Ήταν μία απόφαση που πήρα με τελείως αγωνιστικά κριτήρια, όπως το έβλεπα από τον πάγκο εκείνη τη στιγμή. Ένιωθα πως η ομάδα είχε ακόμη πράγματα να δώσει παρά το 2-0 και το μέγεθος του αντιπάλου. Είχα την ευθύνη για να αλλάξουμε το ματς και να αντιδράσουμε. Πίστευα πως μπορούμε να αντιδράσουμε και καμιά φορά η αντίδραση μπορεί να έρθει από κάποιες τέτοιες κινήσεις. Τελικά ήρθε η μεγάλη ανατροπή και χαρήκαμε όλοι, με πρώτους τον Ντέμη και τον Βασίλη»

Για τον Ίβιτς και τον Σεντένο, οι οποίοι πήραν τη θέση του Ντέμη και του Τσιάρτα σε εκείνο το ματς: «Δεν έχει μόνο σημασία για την ιστορία κατά την γνώμη μου, το ότι έγιναν αλλαγή αυτοί οι δύο πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές. Πάντα σε αυτές τις αλλαγές μετράει και τι θα δώσουν αυτοί που μπαίνουν. Και ήμασταν πολύ τυχεροί, επειδή όταν αποφασίζεις να προχωρήσεις σε αυτές τις κινήσεις ξέρεις πως μπορείς να βάλεις στο γήπεδο δύο παίκτες με πολύ μεγάλη ποιότητα, όπως ήταν ο Ίβιτς και ο Σεντένο. Αλλά όλη η ομάδα είχε κάνει ένα καταπληκτικό παιχνίδι τότε. Μια ομάδα με πολύ ποιότητα σε όλες τις γραμμές σίγουρα». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags