Facebook Pixel Ελιουνούσι: "Είμαστε οι καλύτεροι"!
| 2016-11-06 23:45:00

Ελιουνούσι: "Είμαστε οι καλύτεροι"!

Ελιουνούσι: "Είμαστε οι καλύτεροι"!

Στην ανωτερότητα του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού, αλλά και επί των υπολοίπων στάθηκε ο Νορβηγός. Τι είπε για το γκολ που πέτυχε...

Ο εκ των πρωταγωνιστών του ντέρμπι, Ταρίκ Ελιουνούσι, δήλωσε πως ο Ολυμπιακός απέδειξε περίτρανα ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα!

Παράλληλα, ο Νορβηγός στάθηκε στην εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος, ενώ τόνισε πως η αντεπίθεση από την οποία προήλθε το γκολ που πέτυχε δεν ήταν τυχαία, αλλά δουλεμένη στην προπόνηση.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

"Ήταν ωραίο και σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα, για τον κόσμο. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Κάναμε εξαιρετικό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη.

Δείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στη χώρα. Πρέπει να μείνουμε αφοσιωμένοι γιατί δεν είναι δύσκολο να αλλάξουν τα δεδομένα. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον τίτλο. Το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βοηθήσω την ομάδα. Φυσικά όταν σκοράρω, είναι μπόνους.

Σε αυτά τα παιχνίδια είναι ωραίο να σκοράρεις. Ήταν εξαιρετική η αντεπίθεσή μας στη φάση του γκολ που πέτυχα. Την έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags