Facebook Pixel Απίστευτο - Η μητέρα αστεριού της Σίτι ζητιανεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-07 21:11:00

Απίστευτο - Η μητέρα αστεριού της Σίτι ζητιανεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο - Η μητέρα αστεριού της Σίτι ζητιανεύει! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γιος της αγωνίζεται βασικός σε μια από τις πλουσιότερες ομάδες του πληνήτη, αλλά αυτή δεν έχει ούτε τα απαραίτητα για να ζήσει! Διαβάστε γιατί...

Ακούγεται απίστευτο, αλλά η μητέρα του Νολίτο, που αμοίβεται με 100.000 λίρες εβδομαδιαίως, αναγκάζεται να ζητιανέψει για να ζήσει!

HΡόθιο Αγούδο Ντουράν κατηγορεί τον διάσημό γιο της ότι έχει διακόψει κάθε επαφή μαζί της μετά από καυγά που είχαν, με αποτέλεσμα αυτή να ζει σε ένα σπίτι-ερείπιο και να αναγκάζεται να ζητιανέψει για να πληρώσει το νοίκι! Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, άλλωστε, δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τη μητέρα του και αναγνωρίζει ως γονείς του τη γιαγιά και τον παππού του (που πέθανε πρόσφατα).

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο γιος της της έχει στείλει και υβριστικά μηνύματα όπως "Εάν θέλεις να ζητιανεύσεις έξω από σούπερ μάρκετ, κάντο. Αν θέλεις να κλέψεις, κλέψε", "Άντε γαμ@@@@" και "Έχεις μαύρη ψυχή".

Η 46χρονη γυναίκα αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα με τα ναρκωτικά και την πορνεία, ενώ είχε μπει και στη φυλακή. Η Ντουράν έχει άλλα δυο παιδιά, δίδυμα ηλικίας 6 ετών.

Δείτε το βίντεο με το ξέσπασμά της:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags