Facebook Pixel "Είμαι εδώ, θα δώσω την ψυχή μου"
| 2016-11-08 00:43:00

"Είμαι εδώ, θα δώσω την ψυχή μου"

"Είμαι εδώ, θα δώσω την ψυχή μου"

Ο Σάββας Παντελίδης, μετά την ισοπαλία με τον Πλατανιά, μίλησε για την (άσχημη) πραγματικότητα που βιώνει ο ίδιος και η ομάδα του Ηρακλή και αναφέρθηκε στα αγωνιστικά προβλήματα αλλά και τη δική του αντοχή.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι κόντρα σε μία καλά οργανωμένη ομάδα, συμπαγή που δύσκολα δέχεται γκολ. Μας έκανε δύσκολο το έργο μας το γεγονός πως μείναμε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από εμάς μετά το γκολ του. Βέβαια, το γκολ που πέτυχε ήταν αρκετά τυχερό.

Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε, αλλάξαμε τη μπάλα, φτιάξαμε φάσεις και ήμασταν καλοί. Γι’ αυτό και ισοφαρίσαμε. Παρόλα αυτά, με την ισοφάριση μας η εικόνα μας δεν είναι καλή στο τέλος. Δεν είχαμε ηρεμία, δεν βάλαμε τη μπάλα κάτω και προσπαθήσαμε με μεγάλες μπάλες να φτάσουμε στην επίθεση. Δεν είμαστε ευχαριστημένο από το σκορ.

Δεν μας αξίζει σαν Ηρακλής να παίρνουμε τον πόντο στην έδρα μας. Βαθμολογικά δεν είμαστε καλά. Δεν έχω παράπονο όμως από τους παίκτες μου. Τα παιδιά για κάποιο διάστημα προσπάθησαν να κάνουν πολλά από τα πράγματα που θέλω να περάσω στην ομάδα. Προσπαθήσαμε όμως. Σκύβουμε το κεφάλι και προχωράμε

Είναι ένα παιχνίδι που από το 70’ και μετά υπάρχουν εκατέρωθεν φάσεις για γκολ. Προσπαθώ να διαχειριστώ το υλικό όσο καλύτερα μπορώ. Ισως κάνω και λάθη, μέχρι να μάθω απόλυτα την ομάδα. Προσπαθώ όμως πολύ και θα το παλέψω».

Για το αν είναι αντιστρέψιμη η κατάσταση: «Και βέβαια είναι. Έχουμε πολλά περιθώρια αντίδρασης και θα το δείτε από τα επόμενα παιχνίδια».

Τι λείπει από την ομάδα: «Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο επιθετική μέσα στο γήπεδο μας. Να είμαστε πιο πειστικοί. Υπάρχουν προβλήματα, αυτό είναι δεδομένο. Εμείς φταίμε όμως. Δεν φταίει κανείς άλλος. Τα αποδυτήρια μας είναι μία οικογένεια και εκεί θα βρούμε το τι μας λείπει, μέσα από συζητήσεις».

Αν μπορεί να αλλάξει πράγματα στην ομάδα: «Από την ημέρα που ήρθα η ομάδα έχει βελτίωση. Πιστέψτε με και θα δείτε ακόμα καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Αν αντέχει την πίεση: «Δεν βρήκα ποτέ κάτι εύκολο. Πάντα στα δύσκολα ήμουν. Αντέχω. Είμαι εδώ και θα δώσω την ψυχή μου. Πρέπει να κλειστούμε μέσα στα αποδυτήρια να μιλήσουμε. Αν η ομάδα πάει καλά θα βγούμε κερδισμένοι όλοι μας. Μακάρι να το λύσω αυτό το θέμα που υπάρχει. Ο Ηρακλής είναι μεγάλο μέγεθος. Σε άλλες εποχές το γήπεδο θα έβραζε μετά το γκολ της ισοφάρισης. Δεν κατηγορώ κανέναν προς Θεού, αλλά έτσι είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση.

Για τις δηλώσεις του Παράσχου: «Αμοιβαία τα αισθήματα έχουμε συνεργαστεί μαζί τέσσερα χρόνια και τον ευχαριστώ πολύ για όλα και δημόσια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags