Facebook Pixel Η αποκάλυψη Πέτριτς στον SportDog για Παναθηναϊκό!
| 2016-11-08 12:30:00

Η αποκάλυψη Πέτριτς στον SportDog για Παναθηναϊκό!

του Γιώργου Κτενά
Η αποκάλυψη Πέτριτς στον SportDog για Παναθηναϊκό!

Ο παλαίμαχος άσος πήρε θέση μέσω του SportDog, για τα ρεπορτάζ που τον θέλουν να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ως γενικός αρχηγός!

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα το όνομα του Μλάντεν Πέτριτς βρίσκεται τακτικά στο ρεπορτάζ τού Παναθηναϊκού είτε για τον έναν είτε για τον άλλον λόγο.

Πρόσφατα είχε γραφτεί ότι θα επέστρεφε στον Παναθηναϊκό για να αναλάβει θέση στις ακαδημίες του συλλόγου, μία είδηση που ο ίδιος ο Κροάτης παλαίμαχος επιθετικός δεν είχε επιβεβαιώσει με δηλώσεις του στον SportDog.

Θυμηθείτε τι μας είχε πει τότε: "Έκανα μαθήματα προπονητικής το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα ασχοληθώ με αυτό το αντικείμενο. Ίσως αργότερα αποφασίσω να γίνει αθλητικός διευθυντής, ίσως προπονητής. Θα δούμε".

Σήμερα το όνομά του βρίσκεται ξανά στο ρεπορτάζ, ως υποψήφιος να αναλάβει γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού, για να θωρακίσει την ομάδα και τα αποδυτήρια.

Μία θέση που φαίνεται ότι όντως χρειάζεται ο Παναθηναϊκός έναν άνθρωπο με πυγμή και "αέρα", προκειμένου να προλαβαίνει καταστάσεις και να δημιουργήσει το κλίμα που χρειάζεται για να προστατευτεί η ομάδα από διάφορες κακοτοπιές.

Ο SportDog επικοινώνησε ξανά μαζί του, προκειμένου να δούμε αν και τι ακριβώς ισχύει. Η απάντησή του; Διαβάστε: "Δεν ξέρω τίποτα σχετικό, δεν έχω μιλήσει με κανέναν, αλλά δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για αυτό το θέμα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags