Facebook Pixel Όταν ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την Ουντινέζε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-09 13:40:00

Όταν ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την Ουντινέζε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όταν ο ΠΑΟΚ ταπείνωσε την Ουντινέζε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα, 9 Νοεμβρίου 2000, ο ΠΑΟΚ νικούσε στην Τούμπα την Ουντινέζε με 3-0 στην παράταση, παίρνοντας πανηγυρική πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ!

Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Μπάγεβιτς μπήκαν στη «φλεγόμενη» Τούμπα με το «μαχαίρι στα δόντια» από το 1ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Ουντινέζε αμυνόταν σωστά όμως και έκλεινε τους διαδρόμους προς την εστία του Τούρτσι.

Όλα αυτά μέχρι το 64', όταν έγινε η αλλαγή του Σέρβου τεχνικού που έμελλε να αλλάξει τα δεδομένα της πρόκρισης. Ο «Ντούσκο» πέρασε στο παιχνίδι τον Καμπς στη θέση του Μπράτιτς, και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στο 73ο λεπτό έκανε το 1-0 με κεφαλιά, ισοφαρίζοντας έτσι το σκορ του 1ου αγώνα.

Στο 93' Μπορμπόκης και Φρούσος είχαν την ευκαιρία να κάνουν το 2-0 και να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά δεν τα κατάφεραν και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί, ο ΠΑΟΚ ήταν και πάλι κυρίαρχος. Ο Καμπς ήταν ξανά αυτός που έλυσε τον γόρδιο δεσμό, καθώς με δεύτερη κεφαλιά έκανε το 2-0 στο 12ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.

Οι «ασπρόμαυροι» κρατούσαν την πρόκριση στα χέρια τους, αλλά ο Μπάγεβιτς φώναζε στους παίκτες του από τον πάγκο να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Εκείνοι τον άκουσαν, και ο Φρούσος πέτυχε ένα εκπληκτικό τέρμα χορεύοντας την ιταλική άμυνα στο 3ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου της παράτασης.

Το 3-0 ήταν το κερασάκι στην τούρτα μιας αξέχαστης βραδιάς για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, απέναντι μάλιστα στην Ουντινέζε που εκείνη την εποχή ήταν 1η στη βαθμολογία του Campionato!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags