Facebook Pixel "Κοιτάνε πρώτα αν δόθηκε ένα οφσάιντ στον Ολυμπιακό..."
| 2016-11-09 14:04:00

"Κοιτάνε πρώτα αν δόθηκε ένα οφσάιντ στον Ολυμπιακό..."

"Κοιτάνε πρώτα αν δόθηκε ένα οφσάιντ στον Ολυμπιακό..."

Ο Τάσος Καραμάνος, που αγωνίζεται δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Φειρένσε, σε δηλώσεις του στον Sport24Radio καυτηρίασε τις ομάδες που ασχολούνται με τη διαιτησία και όχι με τη δική τους εικόνα...

Αναλυτικά:

Για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό: "Πιστεύω ότι όλος ο κόσμος βλέπει γιατί το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα των τελευταίων ετών έχει κριθεί τόσο νωρίς. Θα πω κάτι χωρίς να παρεξηγηθώ από τους φίλους των άλλων ομάδων, όμως νομίζω ότι έχουν φτάσει σε ένα σημείο να τους πειράζουν περισσότερα πράγματα από αυτά που κάνει ο Ολυμπιακός, παρά από αυτά που κάνουν οι ομάδες τους. Κοιτάνε πρώτα αν δόθηκε ένα οφσάιντ στον Ολυμπιακό και δεν τους ενοχλεί η ήττα από την εκάστοτε Ξάνθη ή η κακή απόδοση σε κάποιους αγώνες όπως η ΑΕΚ με τον Ατρόμητο. Θεωρώ ότι θα πρέπει να φτιάξουν το δικό τους υλικό, διότι για να νικήσεις τον πρωταθλητή πρέπει να είσαι καλύτερη ομάδα και να το αποδεικνύεις στο γήπεδο.

Το βλέπω και στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Για μένα η Μπενφίκα δεν είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι η Σπόρτινγκ αδικεί τον εαυτό της, αλλά υπάρχει μια τεράστια διαφορά εδώ. Κανείς δεν κοιτάει αν η Μπενφίκα ευνοήθηκε, έκανε αυτό ή το άλλο, κοιτάνε τις ομάδες τους γιατί σέβονται τον εαυτό τους, την ιστορία τους, έχουν απαιτήσεις πρώτα από τους ίδιους εαυτούς τους, τους παίκτες τους και δεν κοιτούν κάτι άλλο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags