Facebook Pixel Χαμός στην Σούπερ Λιγκ! «Επίθεση» Ολυμπιακού σε Αλαφούζο – Τι είπαν για Μπίκα και εγκληματική!
| 2016-11-09 21:40:00

Χαμός στην Σούπερ Λιγκ! «Επίθεση» Ολυμπιακού σε Αλαφούζο – Τι είπαν για Μπίκα και εγκληματική!

Χαμός στην Σούπερ Λιγκ! «Επίθεση» Ολυμπιακού σε Αλαφούζο – Τι είπαν για Μπίκα και εγκληματική!

Ακόμα μία «μάχη» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού είχαμε στο σημερινό ΔΣ, με αφορμή το καμένο σπίτι του Μπίκα και τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μεγάλη ένταση επικράτησε στο σημερινό ΔΣ της Σούπερ Λιγκ, το οποίο πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά την είδηση για το καμένο σπίτι του Μπίκα και την αναβολή των πρωταθλημάτων.

Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε νέα μεγάλη κόντρα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Βρέντζο να εξαπολύει επίθεση στον Γιάννη Αλαφούζου!

«Καθόμαστε όλοι στο ίδιο τραπέζι και κοιταζόμαστε στα μάτια. Μιλάμε "καθόμαστε όλοι στο ίδιο τραπέζι, κοιταζόμαστε στα μάτια, μιλάμε για συναίνεση, καταγγέλλουμε τις αθλιότητες όπως αυτή τώρα με τον κ. Μπίκα και έχουμε την ίδια στιγμή δηλώσεις από τον Αλαφούζο, έναν κοινό συκοφάντη, που είναι πέρα από τα όρια και δυναμιτίζουν διαρκώς την ατμόσφαιρα.

Ο ερυθρόλευκος παράγοντας συνέχισε λέγοντας πως "αφήνει διαρκώς υπόνοιες για την περίπτωση του φούρνου του Κωνσταντινέα! Φύλλο και φτερό έκαναν τις συνομιλίες μας αλλά σε 7.000 σελίδες δεν υπάρχει ίχνος που να μας σχετίζει με αυτό το γεγονός.

Ο Αλαφούζος ξέρει πως υπάρχει απαλλακτική απόφαση γι' αυτό το γεγονός αλλά συνεχίζει να ρίχνει λάσπη! Το μόνο που τον νοιάζει είναι να καταστραφεί το ποδόσφαιρό μας και μας λέτε τώρα για τον Καλύβα και τον Τσαχειλίδη να προστατευθούν. Φυσικά να προστατευθούν αλλά από ποιόν; Εσείς δεν τους λέγατε "εγκληματική οργάνωση" πριν από λίγο καιρό; Δηλητηριάζετε το ποδόσφαιρο για να κρύψετε την ανυπαρξία σας"», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κύριος Βρέντζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Βόμβες Αλαφούζου για διαιτησία, Στραματσόνι, Ολυμπιακό, «μαφία στο ποδόσφαιρο» και Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags