Facebook Pixel Αυτό ήταν το παράπονο του Πανόπουλου από τον Μπίκα...(BINTEO)
| 2016-11-10 22:11:00

Αυτό ήταν το παράπονο του Πανόπουλου από τον Μπίκα...(BINTEO)

Αυτό ήταν το παράπονο του Πανόπουλου από τον Μπίκα...(BINTEO)

"Εγώ με τον Μπίκα δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις, αν θυμάμαι καλά πριν κάποια χρόνια είχε αδικήσει την Ξάνθη σε ένα πέναλτι με τον Παναθηναϊκό", δήλωσε ο Χρήστος Πανόπουλους και... θυμηθήκαμε σε ποιο ματς αναφερόταν!

Βρισκόμασταν στην 28η αγωνιστική της Α’ Εθνικής της σεζόν 1998-99. Ο 3ος στη βαθμολογία ΠΑΟ, που κυνηγά την ΑΕΚ, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση (οδηγούσε στα προκριματικά του Champions League) τέσσερις πόντους μπροστά του, υποδέχεται την 5η στη βαθμολογία Ξάνθη, η οποία κυνηγά τον ΠΑΟΚ που είναι 1 πόντο μπροστά της, αλλά γενικότερα θέλει να μείνει στην πρώτη εξάδα, για να βγει στο Κύπελλο UEFA της περιόδου 1999-00.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το σκορ 1-1, ο Βαζέχα... βουτάει σε μία υποψία σύγκρουσής του με τον Πατσατζόγλου της Ξάνθης.

Ο διαιτητής Μπίκας (διευθυντής τότε τράπεζας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής το επάγγελμά του) σπεύδει να καταλογίσει πέναλτι και να καταδικάσει σε ήττα την Ξάνθη, οι παίκτες της οποίας, μετά την εύστοχη εκτέλεση του Καραγκούνη, αρνούνται επί 3 λεπτά να πάνε στη σέντρα για να συνεχιστεί το ματς, διαμαρτυρόμενοι για τη «γελοία», όπως είχε χαρακτηριστεί τότε, απόφαση του Μπίκα.

Πηγή: thraki-sports.gr 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags