Facebook Pixel "Σφήνα" Ιταλών και Κινέζων για Γιόβετιτς - Τι ισχύει με Παναθηναϊκό
| 2016-11-12 19:13:00

"Σφήνα" Ιταλών και Κινέζων για Γιόβετιτς - Τι ισχύει με Παναθηναϊκό

"Σφήνα" Ιταλών και Κινέζων για Γιόβετιτς - Τι ισχύει με Παναθηναϊκό

Αρκετά μπερδεμένη φαίνεται να είναι για τους Πράσινους η περίπτωση του Μαυροβούνιου επιθετικού. Ποιες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και πώς χειρίζεται την υπόθεση ο Στραματσόνι...

Ο Στέφαν Γιόβετιτς μονοπωλεί την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού καθώς φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο των Πρασίνων. Μάλιστα, σύμφωνα με το «calciomercato», ο Αντρέα Στραματσόνι χειρίζεται προσωπικά την υπόθεση του Μαυροβούνιου επιθετικού προσπαθώντας να τον πείσει να υπογράψει στο Τριφύλλι με τη μορφή δανεισμού, μιας και δύσκολα θα παραμείνει στην Ίντερ.

Παρ’ όλα αυτά, η υπόθεση είναι αρκετά μπλεγμένη αφού ο ίδιος ο Γιόβετιτς προτιμά -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- την προοπτική της Φιορεντίνα, η οποία φέρεται να επιθυμεί να τον επανεντάξει στο δυναμικό της (αγωνίστηκε εκεί με μεγάλη επιτυχία την περίοδο 2008-13).

Επίσης, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο Μαυροβούνιος να ακολουθήσει και αυτός τον δρόμο της Κίνας, όπως είναι της μόδας τώρα τελευταία, αφού υπάρχει ενδιαφέρον από την τοπική Jiangsu Sunning.

Φυσικά, για να έχουν βάση όλα αυτά τα σενάρια θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί εάν όντως ο 27χρονος άσος θα αποχωρήσει από την Ίντερ, απόφαση που θα πάρει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Στέφανο Πιόλι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags