Facebook Pixel Ο… πόνος του Ντε Λα Μπέγια για την αναβολή του πρωταθλήματος!
| 2016-11-14 21:28:00

Ο… πόνος του Ντε Λα Μπέγια για την αναβολή του πρωταθλήματος!

Ο… πόνος του Ντε Λα Μπέγια για την αναβολή του πρωταθλήματος!

Ποια μπάλα και ποια βελτίωση του ποδοσφαίρου; Ο άσος του Ολυμπιακού για το μόνο που προβληματίζεται, είναι αν θα χάσει τις διακοπές του.

Στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, Cadena COPE, μίλησε ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια με αφορμή τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο - εξαιτίας του εμπρησμού της οικίας του Γιώργου Μπίκα - υποστηρίζοντας ότι αυτό οδηγεί σε ματς μέσα στα Χριστούγεννα κι άρα λιγότερες διακοπές για τους ποδοσφαιριστές.

"Πήραν αυτή την απόφαση μετά από αυτό που συνέβη (σ.σ τον εμπρησμό της οικίας του Γιώργου Μπίκα). Δεν ξέρουν, ποιος ήταν ο δράστης. Λένε για έναν οπαδό, αλλά δεν ξέρουν ποιας ομάδας είναι.

Θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν το συμβάν γιατί αυτό που προσπαθούν πάντα είναι να παλέψουν ενάντια στη βία. Ελπίζω η έρευνα να κλείσει αυτήν την εβδομάδα για να μπορέσουμε να παίξουμε στο τέλος αυτής. Αυτοί που είμαστε πληγωμένοι είμαστε οι ποδοσφαιριστές γιατί εάν δεν παίξουμε, ίσως να ορίσουν κάποιο ματς στα Χριστούγεννα κι αυτό προϋποθέτει λιγότερες διακοπές.

Φόβος; Όχι. Φαντάσου, πριν από λίγα χρόνια πήραν την απόφαση να μην μπορεί το κοινό της φιλοξενούμενης ομάδας να παραστεί σε εκτός έδρας αναμέτρησης, ως μέτρο για την αποτροπή επεισοδίων.

Υπάρχουν φωτοβολίδες, ειδικά στα ντέρμπι. Είναι ωραίο, γιατί είναι μια ζώνη ελεγχόμενη πίσω από το τέρμα, όπου βρίσκονται οι πιο σκληροπυρηνικοί οπαδοί, αλλά φαίνεται ότι όλο είναι ελεγχόμενο. Μέχρι τώρα δεν έχω ζήσει κάποιο απρόοπτο συμβάν", υποστήριξε ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags