Facebook Pixel Απίστευτες ύβρεις κατά της Ελλάδας και διαδικτυακός πόλεμος στο προφίλ του Τζέκο στο Facebook! (ΦΩΤΟ)
| 2016-11-14 22:50:00

Απίστευτες ύβρεις κατά της Ελλάδας και διαδικτυακός πόλεμος στο προφίλ του Τζέκο στο Facebook! (ΦΩΤΟ)

Απίστευτες ύβρεις κατά της Ελλάδας και διαδικτυακός πόλεμος στο προφίλ του Τζέκο στο Facebook! (ΦΩΤΟ)

Ο Βόσνιος επιθετικός ανέβασε μια φωτογραφία και από κάτω έγινε χαμός μεταξύ Βοσνίων και Ελλήνων!

Ο Έντιν Τζέκο ήταν από τους αρνητικούς πρωταγωνιστές του χθεσινού αγώνα Ελλάδα – Βοσνία, στον οποίο το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως τεταμένο.

Μάλιστα, ο διεθνής φορ έκανε χθες τη δήλωση ««Ευχαριστούμε για την κακή φιλοξενία, σας περιμένουμε στη Ζένιτσα» δυναμιτίζοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα.

Σήμερα, ο Τζέκο ανέβασε μια φωτογραφία στο Facebook, την οποία συνόδευσε με το μήνυμα «η Βοσνία στην καρδιά». Άλλο που δεν ήθελαν, λοιπόν οι Βόσνιοι που εκτόξευσαν απίστευτες ύβρεις κατά της χώρας μας στα σχόλια. Με τη σειρά τους, οι Έλληνες οπαδοί αντέδρασαν απαντώντας με εξίσου χυδαίο τρόπο, να ξεκινήσει ένας διαδικτυακός πόλεμος χαμηλότατου επιπέδου, που δεν τιμά καμία από τις δυο πλευρές!

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί το γεγονός ότι μετά από τόσες ώρες, οι διαχειριστές του προφίλ του Βόσνιου δεν έχουν αφαιρέσει τα σχόλια!
 

Χαρακτηριστικά, τα περισσότερα σχόλια των Βοσνίων καλούν τους συμπατριώτες τους να γεμίσουν το γήπεδο της Ζένιτσα με σημαίες των Σκοπίων στον επαναληπτικό και βρίζουν την χώρα μας, ενώ οι Έλληνες καταφέρονται με ύβρεις κατά του Τζέκο, της πατρίδας και της οικογένειάς του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags