Facebook Pixel "Δίχτυα" ΠΑΟΚ στη Super League...
| 2016-11-15 15:37:00

"Δίχτυα" ΠΑΟΚ στη Super League...

"Δίχτυα" ΠΑΟΚ στη Super League...

Το μεταγραφικό "ραντάρ" του Δικεφάλου δεν είναι προσανατολισμένο μόνο προς το εξωτερικό, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας έχουν εντοπίσει τρεις περιπτώσεις παικτών που αρέσουν...

Όπως γράφει η "Arena Press", μεταξύ των πολλών παικτών που παρακολουθούνται, είναι ο 25χρονος Ευρυπίδης Γιάκος του ΠΑΣ Γιάννενα και οι 20χρονοι Δημήτρης Μεληκιώτης της Βέροιας και Πέτρος Ορφανίδης της Ξάνθης, για τον οποίο ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται από τον περασμένο Ιανουάριο.

Και οι τρεις παίζουν στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Γιάκος γεννήθηκε το 1991, έχει ύψος 1,92 και αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός, επιτελικός μέσος και φορ. Πρόσφατα βραβεύτηκε για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, για τον εντυπωσιακό τρόπο που σκόραρε στο ΠΑΣ Γιάννενα – Λάρισα 4-0.

Οι σχέσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με τον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη, είναι πολύ καλές. Ο Δικέφαλος μόνο τον τελευταίο χρόνο αγόρασε τρεις παίκτες του ΠΑΣ Γιάννενα, τους Μάρκο Βελλίδη, Χάρη Χαρίση και Νίκο Κοροβέση. Έχει μεταγραφική προτεραιότητα σε οποιοδήποτε παίκτης της ομάδας της Ηπείρου που ξεχωρίζει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags