Facebook Pixel Αιχμηρό σχόλιο Καίσαρη για Γκαγκάτση, ΑΕΚ, Ντέμη και τα... εκατομμύρια που παίχτηκαν στο Ολυμπιακός - Βέροια!
| 2016-11-16 17:44:00

Αιχμηρό σχόλιο Καίσαρη για Γκαγκάτση, ΑΕΚ, Ντέμη και τα... εκατομμύρια που παίχτηκαν στο Ολυμπιακός - Βέροια!

Αιχμηρό σχόλιο Καίσαρη για Γκαγκάτση, ΑΕΚ, Ντέμη και τα... εκατομμύρια που παίχτηκαν στο Ολυμπιακός - Βέροια!

Το να μιλάει ο καθείς για τον Γκαγκάτση είναι το εύκολο. Γράφει ο Κώστας Καίσαρης

Γνωστή, πασίγνωστη είναι είναι η ατάκα του επιθεωρητή Κάλαχαν (φωτό) «opinions are like assholes, everybody has one». Αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτές τις μέρες με τον Γκαγκάτση. Ξαφνικά εμφανίζεται ο Τάκης Κανελλόπουλος: «Δυστυχώς δεν είναι πρωταπριλιά. Ο Γκαγκάτσης νέος διευθύνων σύμβουλος της Σούπερ Λιγκ». Από πού ξεφύτρωσε αυτός; Υπάρχει απάντηση. Ο εν λόγω Τάκης ακόμα το φυσάει και δεν κρυώνει για τα λεφτά που έβαλε κι έχασε στην ΑΕΚ. Συν τα σχόλια στον κοινωνικό περίγυρο «που πήγες να μπλέξεις με το ποδόσφαιρο και σε κοροϊδέψανε». Ολους αυτούς, λοιπόν, που ήτανε στην ΑΕΚ, ο Ντέμης τους είχε ψήσει ότι αν δεν ήτανε ο Γκαγκάτσης να δώσει το πρωτάθλημα στον Κόκκαλη με την υπόθεση Βάλνερ, η ΑΕΚ θα είχε γίνει μεγάλη και τρανή. Παραμύθι φούρναρης βέβαια.

Το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό το είχαν δώσει οι κανονισμοί. Γι' αυτό και η ΑΕΚ έχασε την υπόθεση στο CAS. Επειδή η απόφαση της Επιτροπής της ΕΠΟ ήταν σωστή. Ο Κανελλόπουλος, όμως, που ξέρει από ποδόσφαιρο όσο κι από αστροναυτική, ακόμα πιστεύει τον Ντέμη. Και ξαφνικά μπαίνει στην κουβέντα ο Πέτρος Κόκκαλης «πώς δεν το είχαμε σκεφτεί τότε, ρε Τάκη». Τι να πεις; Είναι ο ορισμός του «η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά». Και δεν θα μπορούσε να μην πεταχτεί και ο κατ' εξοχήν εξυπνάκιας, ο Ντέμης. Το να μιλάς όμως για τον Γκαγκάτση είναι εύκολο. Αν είναι μάγκας και ΑΕΚτζής ο Ντέμης, ας τα βάλει με τον Μελισσανίδη που επέλεξε τον Γκαγκάτση. Μπορεί; Δεν μπορεί. Μιλάει όμως ποιος; Αυτός που χρεοκόπησε την ΑΕΚ. Αυτός που την κοπάνησε κι άφησε τους φίλους του αμανάτι. Αυτός που είχε μάνατζερ τον Κουρίδη. Αυτός που τον τρέχουνε για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες.

Οι σχεδόν πενήντα χιλιάδες που τρέξανε ήταν του σωρού

Γνωστό είναι το πείραμα του Παβλόφ με τον σκύλο. Με το που του μόστραρε ένα τενεκεδάκι άδειο, αρχίσανε να του τρέχουνε τα σάλια. Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους αποκαλούμενους επωνύμους, κάθε φορά που βλέπουν κάμερα ή φωτογραφική μηχανή.

Με πρώτους και καλύτερους τους πολιτικούς. Με τη μία παίρνουν μπροστά οι σιελογόνοι αδένες. Σαν τα λαγωνικά τρέξανε στον Μαραθώνιο. Οχι για να τρέξουνε. Για να ποζάρουν και να βγάλουν φωτογραφίες. Πρώτος και καλύτερος ο Αδωνις. Αυτός που έχει αναγάγει τη δημοσιότητα σε πυρηνική φυσική. Από κοντά ο αθλητικός, ο ωραίος και πάντα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, Ανδρέας Λοβέρδος. Και δεν θα μπορούσε να λείψει ο εκφραστής της εναλλακτικής πολιτικής πρότασης, ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο μόνος εκ των πολιτικών αρχηγών. Και ποια είναι η πλάκα; Αν παρατηρήσεις τους αριθμούς στις φανέλες είναι συνεχόμενοι. Λες και πρόκειται για την ίδια ομάδα.

Ο Λοβέρδος το 20.030, ο Αδωνις το 20.042, ο Θεοδωράκης το 20.028, ο Αμυράς το 20.027 και ο Μαυρωτάς το 20.029 (φωτό). Κι ούτε δικά τους ρούχα δεν είχανε μαζί τους. Τα φανελάκια που τους είχανε δώσει οι διοργανωτές φοράγανε. Λες κι ήτανε η ομάδα σκυταλοδρομίας της Τζαμάικα. Πώς γκέγκεν αυτό; Ετυχε να πάνε να κάνουνε την αίτηση συμμετοχής όλοι μαζί και να κάτσουνε στην ίδια ουρά; Προφανώς και όχι. Είχαν απευθυνθεί στο ειδικό γραφείο εξυπηρέτησης για σελέμπριτις. Και τους στέλνανε τις διαπιστεύσεις στα γραφεία τους. Οι καλλιτέχνες, αντίθετα, ήτανε σε άλλο γκρουπ. Ολοι με σιέλ φανελάκια και με διαφορετική σειρά αριθμών. Ο Σόμερ το 51.898, η Νικολέτα Ράλλη με το 51.890, η Κατερίνα Λέχου, ο Μάνος Στρατάκης κλ.π. Ετσι πάει. Τι θα ήτανε ο Μαραθώνιος χωρίς τον Αδωνι και τις αδελφές Εύη και Μαρία Φραγκάκη; Οι σχεδόν πενήντα χιλιάδες που τρέξανε ήταν του σωρού. Αυτοί που πουλάνε και έπρεπε να προσέξουμε ήτανε οι σελέμπριτις.

Και μια και σήμερα ξεκινήσαμε με τους διάσημους, να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Στο νέο πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε ο Σεργκέι Μπούμπκα της ενημέρωσης: Ο Γιώργος Αυτιάς, που κατά τον μήνα Οκτώβριο έφτασε στο 35,6%. Αυτή είναι η Ελλάδα όπως εύστοχα είχε επισημάνει ο καθηγητής Κωνσταντίνος Σημίτης. Αυτοί είναι οι Ελληνες. Αυτιά βλέπουνε στην τηλεόραση, Τράγκα ακούνε στο ραδιόφωνο, Λεβέντη ψηφίζουνε και διασκεδάζουνε με την Πάολα. Εντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει η δήλωση της Αννας Βαγενά: «Θέλω να πεθάνω στο σανίδι. Οχι στη Βουλή». Αναμένεται η σχετική τοποθέτηση του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Πάντζα. Μετά την Ειρήνη Νικολοπούλου, που είχε ανεβάσει φωτογραφία κατά τη διάρκεια κολονοσκόπησης, χτύπησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Με φωτογραφία στη μαστογραφία.

Η μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου, αντιθέτως, είναι του δόγματος «η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά». Ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες που έχει ανασκουμπωθεί και κάνει φασίνα στο γραφείο του συζύγου. Να σβήνει δηλαδή το «Α» που είχαν γράψει στον τοίχο κάποιοι παλιοαναρχικοί. Είναι προφανές ότι οι συνέπειες της ακραίας έκθεσης στη δημοσιότητα θα πρέπει να απασχολήσουν σοβαρά την ψυχιατρική επιστήμη. Δεν είναι ανέκδοτο. Εληξαν οι εργασίες του τρίτου συνεδρίου των ΑΝΕΛ. Πρόεδρος επανεξελέγη (διά βοής) ο Πάνος Καμμένος. Για να τους κοιτάει στα μάτια έναν έναν κι όποιος τόλμαγε ας έλεγε όχι. Τι ήτανε αυτό που έπαθε ο Γιώργος Γεωργιάδης; Ησυχο παιδί, χωρίς καμιά έπαρση κι αυτό που λέμε δημοσιογραφικό τσογλανισμό. Είχαμε πάει μια φορά μαζί σε ρεπορτάζ κι έχω προσωπική άποψη. Κι όταν λέω αυτό που έπαθε, είναι να πεθαίνεις και να βγάζουν ανακοινώσεις για πάρτη σου η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και ο Θεοδωράκης. Χωρίς να σε ρωτήσουνε και χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να διαμαρτυρηθείς. Αυτά.

Η ευκολία με την οποία λέγονται και αναπαράγονται μούφες είναι απίστευτη

Έχει λεχθεί ότι τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται πριν από το γάμο, κατά τη διάρκεια των πολέμων και μετά το κυνήγι. Προφανώς αυτός που το είπε δεν είχε υπόψη του την τηλεόραση. Κι ειδικότερα την ελληνική. Η ευκολία με την οποία λέγονται και αναπαράγονται μούφες είναι απίστευτη. Είτε από σκοπιμότητα είτε από ανευθυνότητα είτε από άγνοια. Δευτέρα βράδυ κι αν δεν έχεις βγει έξω η ενημέρωση σε συνδυασμό με την ψυχαγωγία έχουν ονοματεπώνυμο. «Δίκη». Εστω χωρίς τις δυο σταρ Ελένη Αυλωνίτου-Ειρήνη Μαρούπα προχθές. Εστω χωρίς τον Ανδρέα Μαλάτο που από σεμνότητα δεν δηλώνει υπάλληλος της ΓΓΑ, αλλά καθηγητής.

Θέμα το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, η αλλαγή της κατάθεσης ενός ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και η μεγάλη κουβέντα του δημοσιογράφου Μπούζου: «Να μην ξεχνάμε ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν στοιχηματιστεί στο ακριβές σκορ 3-0 εννιά εκατομμύρια ευρώ». Μάλιστα. Κι από πού προκύπτει αυτό; Προφανώς από τα ράδιο αρβύλα. Και μόνο. Με τον άσο περίπου στο 1,10, η απόδοση του 3-0 είναι στο 7. Με δεδομένο ότι παίχτηκαν εννιά εκατομμύρια, οι μπουκ πληρώσανε 63. Να μας πούνε και μας σε ποιο σινεμά παίζεται αυτό το έργο, να πάμε να το δούμε. Αν οι μπουκ ήτανε τέτοια ψιμάρια, να τους ψειρίζουνε σε τέτοια νούμερα οι πονηροί, οι εταιρείες στοιχημάτων θα είχανε βαρέσει κανόνι.

εφημερίδα "Goal"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags