Facebook Pixel "Δεν αρέσει σε κανέναν η κατάσταση στο ποδόσφαιρο"
| 2016-11-17 00:10:00

"Δεν αρέσει σε κανέναν η κατάσταση στο ποδόσφαιρο"

"Δεν αρέσει σε κανέναν η κατάσταση στο ποδόσφαιρο"

Για την συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία των διεθνών της Εθνικής που κατέκτησε το EURO του 2004 με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο μίλησε ο Αγγελος Μπασινάς.

"Είμαστε εδώ σαν εκπρόσωποι της ομάδας του 2004, εκπροσωπούμε και τους 23 ποδοσφαιριστές. Έχουμε μιλήσει μεταξύ μας για τις απόψεις μας. Μας κάλεσε ο κύριος υπουργός να μιλήσουμε για το ποδόσφαιρο.

Μιλήσαμε είπαμε κάποια πράγματα. Βλέποντας και κάνοντας, ακόμα δεν έχουμε κάποια πράγματα να πούμε. Ούτε έχουμε καταθέσει κάτι, ούτε μας έχει καταθέσει κάτι.

Κάναμε μια συζήτηση γενικώς για το ποδόσφαιρο και όπως ξαναείπα, βλέποντας και κάνοντας. Δεν έχουμε πει κάτι για να μπορέσουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι. Μια συζήτηση ήταν, το πώς βλέπουμε το ποδόσφαιρο.

Αυτή τη στιγμή και οι 23 είμαστε εκτός ποδοσφαίρου απ’ όσο ξέρετε. Οπότε το πώς βλέπουμε εμείς το ποδόσφαιρο είναι ότι το βλέπουμε σαν φίλαθλοι. Δεν νομίζω να αρέσει σε κανέναν αυτή η κατάσταση. Νομίζω ότι το όλο πράγμα θέλει πολύ δουλειά. Μην προτρέχουμε σε τίποτα. Ανταλλάξαμε απόψεις, αυτό ήταν όλο", δήλωσε ο Αγγελος Μπασινάς, ενώ για πιθανή συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα πρόσθεσε:

"Το πιο πιθανό είναι αν γίνει την Παρασκευή, 2 η ώρα απ’ ότι ξέρω. Νομίζω αύριο θα είμαστε σίγουροι να σας το πούμε και αυτό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags