Facebook Pixel "Δεν μου είχαν πει πως το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι προαποφασισμένο"
| 2016-11-18 12:04:00

"Δεν μου είχαν πει πως το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι προαποφασισμένο"

"Δεν μου είχαν πει πως το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι προαποφασισμένο"

Πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ σε συνέντευξη του στο εξωτερικό "κάρφωσε" τον Ολυμπιακό, σημειώνοντας πως "δεν θα πήγαινα στην Ελλάδα αν γνώριζα από πριν τι συμβαίνει και το πως λειτουργούν τα πράγματα"...

Ο Χέντβιχες Μαντούρο, παίκτης της Χρονιχεν πλέον, σε συνέντευξη του στο "volkskrant.nl" μίλησε για την εμπειρία του στην Ελλάδα με τον ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως "ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφασίζεται εκ των προτέρων."!

"Φυσικά και γνώριζα πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο πριν πάω στην Ελλάδα, αλλά οι περισσότερες πληροφορίες ήταν για τον ΠΑΟΚ. Αυτό που δεν μου είπαν είναι πως ο πρωταθλητής Ελλάδας αποφασίζεται εκ των προτέρων.

Τα τελευταία 19 χρόνια, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα 17 φορές. Είναι ο πιο ισχυρός σύλλογος. Υπάρχουν τόσα αποδεικτικά στοιχεία εναντίον του, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.

Μέχρι τον Μάρτιο, ήμασταν στην κορυφή με τον ΠΑΟΚ αλλά μετά συνέβησαν παράξενα πράγματα όλων των ειδών. Ύποπτα γκολ οφσάιντ σε αδέξιους τερματοφύλακες, ενώ ο Ολυμπιακός είχε ορισμένες ομάδες - δορυφόρους στην μεγάλη κατηγορία. Αυτούς τους βαθμούς τους είχε ήδη μέσα, αν και για να είμαι ειλικρινής και το δικό μας παιχνίδι με τη Βέροια ήταν εύκολο.

Δεν θα πήγαινα στην Ελλάδα αν γνώριζα από πριν τι συμβαίνει και το πως λειτουργούν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι Έλληνες αγαπούν πολύ το ποδόσφαιρο. Αξίζουν ένα πιο δίκαιο πρωτάθλημα". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags