Facebook Pixel Βασικός παιχταράς του Ολυμπιακού που βγάζει μάτια, στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού!
| 2016-11-20 13:30:00

Βασικός παιχταράς του Ολυμπιακού που βγάζει μάτια, στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού!

Βασικός παιχταράς του Ολυμπιακού που βγάζει μάτια, στη μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού!

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή πρώτης γραμμής, που τον λατρεύουν στον Ολυμπιακό και η τιμή του ξεπερνάει τα 7 εκ. ευρώ - Διαβάστε ποιος είναι!

Όταν ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, πριν από μερικά χρόνια, οι άνθρωποι του συλλόγου ήταν σίγουροι για την εξέλιξή του!

Γιατί πρόκειται για έναν πρώτης τάξης παίκτη, που φυσικά κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό και είναι για πλάκα ένας από τους καλύτερους στη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο λόγος για τον Ομάρ, που μπορεί να μην έχει επιστρέψει στο 100% ακόμα από τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά δεδομένα είναι ένας ποδοσφαιριστής αξίας, που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει ακόμα και στο τοπ επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ακόμα και τώρα, που έλειπε από τα γήπεδα τόσο καιρό, η τιμή του είναι στα 7+ εκ. ευρώ, ενώ για την περίπτωσή του είχε ενδιαφρρθεί πολύ ζεστά τον περασμένο Γενάρη ολόκληρη Μαν. Γιουνάιτεντ!

Ο Νορβηγός άσος, λοιπόν, είχε προταθεί και στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2014 (έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι συνήθως ένας ποδοσφαιριστής προτείνεται από τον μάνατζέρ του σε όλες τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, αν αποφασίσει να αγωνιστεί χώρα μας).

Με τους "πράσινους" να εντάσσουν το όνομά του στη μεταγραφική λίστα τους, καθώς είχαν ξεχωρίσει και εκείνοι την περίπτωσή του, αλλά πριν προλάβουν να κινηθούν ο παίκτης κατέληξε στον Ολυμπιακό!

Ήταν η εποχή που ο Παναθηναϊκός είχε ως δεξιούς οπισθοφύλακες τους Μπούρμπο, Σπυρόπουλο και Μαρινάκη, ενώ βοήθειες στη θέση έδινε και ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος...

** ΚΛΙΚ ΚΙ ΕΔΩ: Γι' αυτό έχει τρελαθεί ο Μπέντο και είχε νεύρα στο Ρέντη - Τι θα κάνει με Τσόρι, Μαρίν, Καρντόσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags