Facebook Pixel Υπάρχει σοβαρό θέμα με Λέσκοτ...
| 2016-11-22 14:04:00

Υπάρχει σοβαρό θέμα με Λέσκοτ...

Υπάρχει σοβαρό θέμα με Λέσκοτ...

Η ΠΑΕ ΑΕΚ φέρεται να είναι δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά του Άγγλου παίκτη αλλά και από τη διαρροή του όλου ζητήματος... Όλα ανοιχτά πλέον αναφορικά με το μέλλον του!

Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" προκάλεσε εξελίξεις, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να επικοινωνούν με τους Άγγλους εκπροσώπους του Λέσκοτ. Σε αυτή την επικοινωνία εκφράστηκε η πολύ έντονη δυσαρέσκεια των ανθρώπων της Ένωσης για το θέμα που άνοιξε, χρεώνοντας ουσιαστικά στην πλευρά του ποδοσφαιριστή τη διαρροή του ζητήματος για την πορεία της αποθεραπείας του.

Από την πλευρά τους, στην ΠΑΕ θεωρούν παντελώς αβάσιμο να υφίσταται, από τη στιγμή που η ομάδα έκανε δεκτό το αίτημά του να χειρουργηθεί στο Λονδίνο από τον προσωπικό του γιατρό και να ακολουθήσει εκεί το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του, ενώ και με την επιστροφή του στην Αθήνα υπήρχε καθημερινή επαφή του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ με τον γιατρό Άντι Γουίλιαμς.

Η έντονη ενόχληση (για να μην πούμε εκνευρισμός...) μεταφέρθηκε με ξεκάθαρο τρόπο στους μάνατζερ του παίκτη και πλέον όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον της συνεργασίας τους είναι ανοικτά!

Πάντως, το θέμα θα ξεκαθαρίσει άμεσα (εντός της ημέρας), όμως πριν παρθούν οποιεσδήποτε αποφάσεις, οι διοικούντες επιθυμούν να ακούσουν και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο αναμένεται να υπάρξει αυτή την ώρα συνάντηση στα Σπάτα.

Για να δούμε... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags