Facebook Pixel ΧΑΜΟΣ!Επιτροπή εξομάλυνσης κατά... παλιάς ΕΠΟ!
| 2016-11-24 19:08:00

ΧΑΜΟΣ!Επιτροπή εξομάλυνσης κατά... παλιάς ΕΠΟ!

ΧΑΜΟΣ!Επιτροπή εξομάλυνσης κατά... παλιάς ΕΠΟ!

Άρχισαν τα όργανα! Την απόφαση να παρασταθεί ως πολιτική αγωγή στην υπόθεση της "κάρτας υγείας", όταν γίνει το δικαστήριο, έλαβε η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη (24/11)!

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η νέα διοίκηση θα σταθεί απέναντι στους κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και η ηγεσία της προηγούμενης διοίκησης (Γκιρτζίκης, Τοπολιάτης, Καραμελίδης κ.α.) για να υπερασπιστεί το ποσό των 29 εκατ. ευρώ με το οποίο, σύμφωνα με το βούλευμα του Εφετείου Αθηνών, ζημιώθηκε η περιουσία της Ομοσπονδίας από πράξεις των προηγούμενων διοικήσεων!

Η απόφαση αυτή αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά των κατηγορούμενων...

Ακολουθεί η ενημέρωση για τις αποφάσεις της ΠΔΕ της ΕΠΟ:

"Διεξήχθη σήμερα, Πέμπτη 24/11/2016, η 5η συνεδρίαση της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του επιτετραμμένου της FIFA στην Ελλάδα κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

Η ΠΔΕ έλαβε ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις:

Εγκρίθηκε ομόφωνα η τροποποίηση του άρθρου 24, παρ. 2, εδάφιο δ, του Κανονισμού Διαιτησίας, με την οποία διευρύνεται η δυνατότητα ορισμού παρατηρητών διαιτησίας σε ανώτερη κατηγορία, εφόσον διαθέτουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα. Η διάταξη αυτή ισχύει ήδη για τους διαιτητές.

Εγκρίθηκε πρόταση της ΚΕΔ για σχετική αναμόρφωση του Κανονισμού, ώστε να μπορεί να διευρύνει τους πίνακες διαιτησίας με διαιτητές που έχουν περάσει το ετήσιο σεμινάριο προεπιλογής και τα αντίστοιχα αγωνιστικά τεστ, καθώς και τους πίνακες παρατηρητών διαιτησίας.

Εγκρίθηκε η άμεση εκταμίευση ποσού 5.000 ευρώ προς τον κ. Γεώργιο Μπίκα, ως πρώτη δόση ενίσχυσης μετά την καταστροφική πυρκαγιά στην οικία του. Η ΕΠΟ θα ενισχύσει τον κ. Μπίκα με ποσό 20.000 ευρώ, ενώ ανάλογη δέσμευση ενίσχυσης ανέλαβε και η Super League διά του προέδρου της κ. Στράτου.

Ξεκινά άμεσα η διαδικασία αναμόρφωσης των κανονισμών της ΕΠΟ με προτεραιότητα σε θέματα πειθαρχικού δικαίου και δεοντολογίας.

Η ΕΠΟ θα προβεί σε παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση της «κάρτας υγείας».

Στην προσεχή συνεδρίαση της ΠΔΕ θα ληφθεί οριστική απόφαση για την επιλογή του διεθνούς οίκου, ο οποίος θα αναλάβει τον διαχειριστικό έλεγχο στην Ομοσπονδία για τα έτη 2014-2016".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags