Facebook Pixel Το …αγαπημένο παιδί του Μάρκο Σίλβα θέλει να φέρει τον Γενάρη ο Μπέντο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-11-25 20:18:00

Το …αγαπημένο παιδί του Μάρκο Σίλβα θέλει να φέρει τον Γενάρη ο Μπέντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το …αγαπημένο παιδί του Μάρκο Σίλβα θέλει να φέρει τον Γενάρη ο Μπέντο (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, ωστόσο η ομάδα του δεν τον δίνει δανεικό και μόνο τον πουλάει. Θα τα …σκάσει ο Ολυμπιακός για να κλείσει την τρύπα στην άμυνα;

Στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ βρίσκεται ο Ολυμπιακός ενόψει Γενάρη, καθώς όπως σας έχουμε γράψει στο SportDog εδώ και πολύ καιρό, οι Πειραιώτες θέλουν να φέρουν έναν παίκτη για τα αριστερά της άμυνας, καθώς η κατάσταση με τον Ντε Λα Μπέγια… δεν διορθώνεται!

Έτσι λοιπόν και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Record», πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ζέφερσον Νασιμέντο, ο οποίος παρότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020 με τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, δεν παίζει πολύ φέτος και ψάχνεται να φύγει τον Γενάρη.

Ο Πάουλο Μπέντο γνωρίζει καλά τον παίκτη και όντως τον έχει στη λίστα του, ωστόσο τα «λιοντάρια» δεν θέλουν να τον δώσουν δανεικό και σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιθυμούν μόνο την πώλησή του, γεγονός που σίγουρα …δυσκολεύει τα πράγματα.

Ο Ζέφερσον πάντως, αποτελούσε ένα από τα «αγαπημένα παιδιά» του Μάρκο Σίλβα, ο οποίος το 2012 είχε ταξιδέψει μέχρι την Βραζιλία για να τον πείσει να έρθει στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Εσοτρίλ. Επίσης, έχει αγωνιστεί στις Γκουαντιγκετά, Παλμέιρας, Γκρέμιο Προυντέντε, Φλουμινένσε, Ναούτικο και Σάντα Κρουζ, ενώ από το 2013 ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Δείτε τον:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags