Facebook Pixel Χαμός στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ! Οι ατάκες στον Γκάρι και το απίστευτο ξενέρωμα!
| 2016-11-25 21:20:00

Χαμός στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ! Οι ατάκες στον Γκάρι και το απίστευτο ξενέρωμα!

Χαμός στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ! Οι ατάκες στον Γκάρι και το απίστευτο ξενέρωμα!

Τρομερά σκηνικά στα αποδυτήρια του Δικεφάλου μετά το ΕΠΟΣ στην Φιορεντίνα. Για ποιο λόγο όμως τους… κόπηκε απότομα η χαρά; Τι έγινε μετά στο αεροπλάνο;

Με το που ο Γκάρι Ροντρίγκες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Φιορεντίνα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έγινε ένας μικρός… χαμός στο χορτάρι του «Αρτέμιο Φράνκι». Το… πάρτι συνεχίστηκε στα αποδυτήρια, όμως υπήρξε ένα περιστατικό που… ξενέρωσε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Για να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά, στα αποδυτήρια ο Γκάρι Ροντρίγκες γνώρισε την… αποθέωση από τους συμπαίκτες του. Η φράση «τι έβαλες ρε παικταρά» ήταν μία από τις πιο… ευγενικές που ακούστηκαν, με τον (έτσι κι αλλιώς χαμογελαστό τις περισσότερες φορές) εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι να βρίσκεται στα… ουράνια!

Όμως, η χαρά του Ροντρίγκες και όλων των παικτών του ΠΑΟΚ, μειώθηκε όταν επέστρεψε η ηρεμία και έγιναν γνωστά τα σενάρια που δίνουν στον Δικέφαλο του Βορρά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Αυτό που… ξενέρωσε περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, είναι το ότι ακόμα και αν κερδίσουν την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα, εάν η Καραμπάγκ κερδίσει στο Μπακού την Φιορεντίνα, τότε θα αποκλειστούν γιατί θα έχουν χειρότερη διαφορά τερμάτων από τους Ιταλούς, εκτός και αν αυτοί χάσουν με διαφορά έξι ή περισσότερων γκολ!

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που απορούσαν «πως χάσαμε δύο φορές από την Κάραμπαγκ» όταν έμαθαν πως η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έχασε με 3-0 στην Τσεχία από την Λίμπερετς, με το… ξενέρωμα να μην «σκεπάζει» πάντως τη χαρά για την φοβερή νίκη στο «Αρτέμιο Φράνκι», που διατήρησε τον ΠΑΟΚ στο κόλπο της πρόκρισης και ήρθε σε μία στιγμή όπου οι «μουρμούρες» ήταν έντονες για τον Μίχελ, τον Ίβιτς και τους ποδοσφαιριστές.

Τα πανηγύρια δεν συνεχίστηκαν πάντως ούτε στο αεροδρόμιο της Φλωρεντίας ούτε στην πτήση που μετέφερε την αποστολή του ΠΑΟΚ πίσω στη Θεσσαλονίκη, με όλους τους επιβάτες της να είναι ήρεμοι, περνώντας το δίωρο του ταξιδιού με τη βοήθεια των κινητών και των φορητών υπολογιστών τους, αλλά και του… ύπνου λόγω της προχωρημένης ώρας.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλο «έγκλημα» του ΠΑΟΚ με τον παικταρά του – Θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags