Facebook Pixel Το πράγμα είναι πολύ σοβαρό: Έρχεται τεράστια μεταγραφή τον Γενάρη στον Ολυμπιακό;
| 2016-11-27 13:00:00

Το πράγμα είναι πολύ σοβαρό: Έρχεται τεράστια μεταγραφή τον Γενάρη στον Ολυμπιακό;

Το πράγμα είναι πολύ σοβαρό: Έρχεται τεράστια μεταγραφή τον Γενάρη στον Ολυμπιακό;

Οι Πειραιώτες μάς έχουν συνηθίσει σε μεταγραφές που κάνουν... μπαμ! Διαβάστε το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία!

Ο Ολυμπιακός παραδοσιακά είναι ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό με συνέπεια και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (μετά από πολλά χρόνια φέτος βρέθηκε εκτός ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ), με αποτέλεσμα να έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ, ικανό να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες που υπάρχουν.

Ποδοσφαιριστές που είναι δοκιμασμένοι σην πίεση, μπορούν να αντεπεξέλθουν στον πρωταθλητισμό και δοκιμάζονται απέναντι σε δυνατές ευρωπαϊκές ομάδες.

Αυτός είναι, άλλωστε, ο κύριος λόγος που οι Πειραιώτες έχουν πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια σημαντικές πωλήσεις ποδοσφαιριστών, από τους Μήτρογλου, Μανωλά και Σάμαρη, μέχρι τους Φετφατζίδη, Φέισα κ.α.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι πολύ πιθανό να γίνει ξανά, αν όλα πάνε καλά, με τον Ομάρ!

Ο Νορβηγός άσος ήταν, σταθερά, ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια, αξιόπιστος και ικανός να χτυπήσει μεταγραφή σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα.

Με τη Μαν. Γιουνάιτεντ να είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του τον περασμένο Γενάρη, όπως είχαν παραδεχτεί δημόσια οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου!

Η μεταγραφή δεν προχώρησε τότε και ο Ομάρ στη συνέχεια είχε έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός δράσης για καιρό.

Τώρα όμως είναι απόλυτα καλά και το πιθανότερο σενάριο είναι σήμερα να παίξει βασικός εναντίον της Κέρκυρας...

Ξέρετε ποιο είναι το ρεπορτάζ που κυκλοφορεί στην πιάτσα; Ότι θα υπάρχει ξανά άνθρωπος της Μαν. Γιουνάιτεντ στο Καραϊσκάκη σήμερα, για λογαριασμό του Ομάρ!

Κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο δεν έχουν διαγράψει το όνομά του από τη λίστα τους, αλλά θέλουν να δούνε σε ποια κατάσταση είναι μετά από τον τραυματισμό του και την πολύμηνη αποχή! Ακόμα και σε ένα ματς με αντίπαλο τέτοιας δυναμικότητας.

Κι εδώ είναι που μπαίνει το ερώτημα: Με τόσο σοβαρό ενδιαφέρον που δείχνει ο αγγλικός σύλλογος, αν πραγματοποιήσει 8-10 παιχνίδια τοπ επιπέδου ο Ομάρ μέσα στο επόμενο διάστημα, είναι απίθανο να υπάρξει ξανά επίσημο ενδιαφέρον;

Γιατί η αξία του είναι δεδομένη, αυτό που θέλουν όλοι να δούνε είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής.

Μην αποκλείσετε να υπάρξουν επίσημες εξελίξεις με τον Ομάρ και τη Γιουνάιτεντ ξανά μέσα στο επόμενο διάστημα ή ακόμα και το ερχόμενο καλοκαίρι, αρκεί ο Νορβηγός να παίξει την μπάλα που έπαιζε πριν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags