Facebook Pixel Μιλόγεβιτς: "Χάσαμε δυο βαθμούς"
| 2016-11-27 23:55:00

Μιλόγεβιτς: "Χάσαμε δυο βαθμούς"

Μιλόγεβιτς: "Χάσαμε δυο βαθμούς"

Ο τεχνικός του Πανιωνίου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του και κυρίως τον Μασούντ που έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0, ενώ τόνισε οτι ο Παναθηναϊκός ουσιαστικά κέρδισε έναν βαθμό

Αναλυτικά:

«Ο νόμος του ποδοσφαίρου είναι έτσι. Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι είχαμε σχεδιάσει. Να κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό μακριά από την εστία μας και σε ένα μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Είχαμε ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να βάλουμε γκολ. Άλλες φορές δεν κάναμε αλλά σήμερα είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Όταν ήταν το 1-0 οι μεγάλες ομάδες μπορούν να σε τιμωρήσουν και μάλιστα θα μπορούσαμε και να χάσουμε».

Για το ότι δεν έμειναν πίσω να κρατήσουν το σκορ: «Είναι ζητούμενο που θελήσαμε να βάλουμε το δεύτερο γκολ και να καθαρίσουμε τη νίκη αλλά ο νόμος του ποδοσφαίρου ήταν αυτός. Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα εμείς σήμερα χάσαμε δύο βαθμούς. Είχαμε προβλήματα με τον Ρισβάνη, Φούντα που ήταν τιμωρημένοι και τον Σιώπη που είχε ίωση, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες γιατί αγαπάνε την ομάδα και προσπαθούν».

Για τη φάση του Μασούντ στις καθυστερήσεις: «Να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Ο Μασούντ είναι ένας παίκτης που σίγουρα δίνει κάτι παραπάνω όχι στον Πανιώνιο αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι τόσο ποιοτικός που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου γυρίσει το παιχνίδι. Είναι από τους παίκτες που έχουν την έμπνευση και το ταλέντο που κάνουν το κάτι παραπάνω. Είναι από τους παίκτες που σε κάποιες φάσεις είναι λίγο εγωιστές και θέλουν το κάτι παραπάνω. Για εμένα είναι ένας ποδοσφαιριστής που δίνει καταπληκτικές μπαλιές. Ακόμα δεν έχει προσαρμοστεί. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Έρχονται παίκτες αστέρια και δεν κάνουν τίποτα και άλλοι όχι τόσο μεγάλα ονόματα που κάνουν καριέρα».

Για τη φάση του γκολ: «Θα μείνω σε αυτό που είπα. Εγώ είμαι προπονητής και θέλω το ελληνικό πρωτάθλημα να πηγαίνει καλά. Το τι έχει γίνει στην φάση του γκολ θα φανεί μόλις το δούμε. Κάποιες αποφάσεις ακόμα και λανθασμένες είναι ανθρώπινες».

Για τον Σαββίδη που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του: «Για μένα ο Σαββίδης είναι ένας παίκτης που όταν ήρθε στον Πανιώνιο είχε έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό και έκανε θεραπεία. Εγώ πιστεύω σε όλους τους παίκτες που έχουμε. Δεν είναι ευχάριστη έκπληξη για εμένα, έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει. Σήμερα γύρισαν παίκτες, όπως ο Ολαϊτάν, εγώ θέλω να κοιτάξω την υγεία των παικτών μου χωρίς να υπάρχουν προβλήματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags