Facebook Pixel Φοβερές δηλώσεις Γκουμα! "Εγώ Παναθηναϊκός είμαι και στεναχωριέμαι, αυτά πρέπει να γίνουν για να γίνει η ομάδα όπως την ξέρουμε"
| 2016-11-28 01:02:00

Φοβερές δηλώσεις Γκουμα! "Εγώ Παναθηναϊκός είμαι και στεναχωριέμαι, αυτά πρέπει να γίνουν για να γίνει η ομάδα όπως την ξέρουμε"

Φοβερές δηλώσεις Γκουμα! "Εγώ Παναθηναϊκός είμαι και στεναχωριέμαι, αυτά πρέπει να γίνουν για να γίνει η ομάδα όπως την ξέρουμε"

Ο προπονητής της Εθνικής Νέων και παλαίμαχος άσος του Τριφυλλιού, μίλησε για τα… χάλια των Πρασίνων και στη Νέα Σμύρνη, αλλά και για τα όσα πρέπει να γίνουν, άμεσα!

Ο Γιάννης Γκούμας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Nova και σχολιάζοντας το 1-1 του Παναθηναϊκού στον Πανιώνιο, εξέφρασε την απογοήτευσή του για όσα συμβαίνουν στον σύλλογο, ενώ τόνισε πως έπρεπε να είχε φύγει ο Στραματσόνι… από χθες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Για μένα έπρεπε να φύγει πιο νωρίς ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται ένας Έλληνας προπονητής.

Μπορεί να είμαι προπονητής της Εθνικής Νέων και προσπαθώ για το καλύτερο όλων των ομάδων, όμως Παναθηναϊκός είμαι. Και στεναχωριέμαι με αυτά που βλέπει.

Έχει μικρύνει πάρα πολύ ο Παναθηναϊκός και θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν ριζικές αλλαγές. Από την κεφαλή μέχρι τον τελευταίο. Να δούμε έναν Παναθηναϊκό, όπως τον ξέρουμε και όπως τον θέλουν οι αντίπαλοι!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags