Facebook Pixel Φραντζέσκος: «Κάτι πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό…»
| 2016-11-28 20:15:00

Φραντζέσκος: «Κάτι πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό…»

Φραντζέσκος: «Κάτι πρέπει να αλλάξει στον Παναθηναϊκό…»

Ο Κώστας Φραντζέκσος σε δηλώσεις του στον Arena 89,4 αναφέρθηκε στην μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Φιορεντίνα, αλλά και στον Παναθηναϊκό, ενώ σχολίασε και το επερχόμενο παιχνίδι ανάμεσα στις δυο ομάδες

Όσα είπε ο προπονητής της ομάδας Κ-17 του Παναθηναϊκού στον ArenaFM 89.4:

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στην Φιορεντίνα:

«Πολύ μεγάλη νίκη, τέτοιες νίκες μεγαλώνουν και τους συλλόγους. Τις χρειαζόμαστε τέτοιες νίκες για να ανέβει λίγο και το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο έχει φτάσει πολύ χαμηλά».

Αναφορικά με το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: «Η ψυχολογία είναι με τον ΠΑΟΚ, ειδικά αν κερδίσει σήμερα και τον Ατρόμητο. Πιστεύω θα είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες μπορούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Ίβιτς κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και κάποιες λεπτομέρειες λείπουν για να βρει σταθερότητα η ομάδα. Μαρέσει πολύ το στιλ του αλλά και η δουλειά του

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Είναι ένα ποδόσφαιρο που δεν ξέρεις αν θα παίξεις, πότε θα παίξεις , οι ομάδες δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό , δεν μπορούν να αποκτήσουν συνοχή . Είναι πολύ δύσκολες οι καταστάσεις στην Ελλάδα»

Αναφορικά με τον Παναθηναϊκό: «Έχει πολλές δυσκολίες και κάτι πρέπει να γίνει. Κάτι πρέπει να αλλάξει για το καλό του, γιατί αυτή η κατάσταση δεν βοηθάει την ομάδα. Δεν ξέρω τι φταίει, έχει θέματα αγωνιστικά και ψυχολογίας. Ένας συνδυασμός θα έλεγα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού πρέπει να βρουν λύση για να πάει η ομάδα καλύτερα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags