Facebook Pixel "Θέλει ειδική διαχείριση ο Τζαβέλλας"
| 2016-11-30 15:16:00

"Θέλει ειδική διαχείριση ο Τζαβέλλας"

"Θέλει ειδική διαχείριση ο Τζαβέλλας"

Ο πρώην προπονητής του διεθνούς μπακ στον Πανιώνιο, Άκης Μάντζιος, κατέθεσε την άποψή του στο "Metropolis 95,5" για τις δηλώσεις του Βλάνταν Ίβιτς και τις τελευταίες εξελίξεις με τον Γιώργο Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε:
Αναλυτικά:
Για τον χαρακτήρα του Τζαβέλλα:
«Όταν ήταν στον Πανιώνιο, ήταν και πιο νέος τότε χωρίς να έχει κάνει ακόμη αυτήν την ποδοσφαιρική διαδρομή, είχε έντονη προσωπικότητα. Είναι ιδιαίτερο παιδί, βγάζει πάθος και αυθορμητισμό, θέλει μια ιδιαίτερη διαχείριση. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του και ένας τέτοιος έντονος χαρακτήρας θα έχει πολλούς φίλους και πολλούς εχθρούς».

Για το τι εννοεί λέγοντας «ειδική διαχείριση»: «Είναι ένα παιδί που θέλει να είσαι ειλικρινής απέναντί του. Ό΅,τι έχεις να του πεις, να το λες πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό το αποδέχεται. Στον Πανιώνιο είχε καλή επαφή και συνεργασία. Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα και με άλλους προπονητές. Σε κάθε παιχνίδι με το πάθος και την ένταση που βγάζει βοηθά την ομάδα».

Για τις δηλώσεις Ίβιτς: «Είναι λεπτό το ζήτημα, γιατί μιλάμε για έναν συνάδελφο και νέο παιδί, που επί της ουσίας τώρα ξεκινάει την προπονητική. Δεν μου ακούστηκαν καλά όλα αυτά που είπε. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι και τι έγινε με τον Τζαβέλλα ή και άλλους παίκτες. Δεν ξέρω ποια είναι η αλήθεια, είναι λάθος του Ίβιτς, όμως, όλα αυτά που είπε περί παικτών που δεν ήθελαν να κερδίσουν. Ήταν άκομψο και θα τον κυνηγάει σε όλη του την προπονητική καριέρα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags