Facebook Pixel Η ατάκα Νιόπλια για Στραματσόνι και Παναθηναϊκό
Ποδόσφαιρο
| 2016-12-01 00:53:00

Η ατάκα Νιόπλια για Στραματσόνι και Παναθηναϊκό

Η ατάκα Νιόπλια για Στραματσόνι και Παναθηναϊκό

Διαβάσατε τι δήλωσε για τον Ιταλό ο τεχνικός του ΟΦΗ;

Ο Νίκος Νιόπλιας έκανε λόγο για μεγάλη και σπουδαία νίκη του ΟΦΗ, ενώ αναφέρθηκε και στον Αντρέα Στραματσόνι λέγοντας πως είναι.. κύριος.

Όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του ΟΦΗ:

"Ξεκίνησε πολύ καλά ο Παναθηναϊκός και κυρίως το πρώτο 10λεπτο. Κατάφεραν και σημείωσαν ένα γκολ, αλλά από εκεί άλλαξε όλη η εικόνα του παιχνιδιού. Δεν κερδίσαμε τυχερά, αλλά βάση όρεξης, μάχης, σχεδίου και όλα. Αν δούμε το μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού και τη διαφορά κατηγορίας νομίζω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Πόσο μάλλον όταν παίζεις στο κύπελλο όταν το κερδίζεις με ανατροπή. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Κερδίσαμε δικαιότατα κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Στόχος είναι να δούμε πότε θα γυρίσει ο ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία. Και στον Απόλλωνα παίξαμε καλά και σήμερα παίξαμε καλά, όμως σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε. Είναι λογικό να είμαι χαρούμενος και για τη νίκη και για τα παιδιά και για τον κόσμο. Είχαμε τη βοήθειά τους και τους κάναμε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Ένα δώρο το οποίο το αξίζουν".

Για το τι είπε στους ποδοσφαιριστές του στο ημίχρονο:

"Τους είπα ότι μπορούμε, τους είπα να είμαστε τακτικά πειθαρχημένοι και ότι θα βρούμε τους χώρους. Ο ΟΦΗ έχει ένα μαραθώνιο μπροστά του. Αυτή η νίκη μετράει για το πρεστίζ της ομάδας. Ακουγόμαστε σε όλη την Ελλάδα ότι υπάρχουμε. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε μια καινούργια ομάδα και πρέπει να περάσει χρόνος να βρούμε καλό παιχνίδι. Ανεβήκαμε από μια κατηγορία χαμηλή και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου".

Για τον Παναθηναϊκό:

"Ο κ. Στραματσόνι και οι συνεργάτες του είναι κύριοι με όλη τη σημασία της λέξεως. Δε μπορώ να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό. Είχα επιτυχία και στο τέλος μπορεί να μην ακούσεις και ευχαριστώ. Εδώ όμως είναι το σπίτι μου, εδώ γεννήθηκα".

Για τη συνέχεια αν επηρεάζει θετικά αυτή η νίκη:

"Έχουμε μπροστά μας ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να το ξεχάσουμε αυτό. Και να αποκλειστούμε από το Κύπελλο τι έγινε, στόχος μας είναι το πολύ δύσκολο παιχνίδι που έρχεται".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags