Ο 30χρονος φορ αναφορικά λοιπόν με το "μάντρωμα" τόνισε πως δεν πρόκειται για τιμωρία, αλλά για να αποκτήσει η ομάδα συνοχή... "Μένουμε στο ξενοδοχείο για τέσσερα βράδια. Πρέπει να έρθουμε κοντά και να μιλήσουμε για κάποια πράγματα. Είναι καλό που το κάνουμε τώρα, προτού ξεφύγουν τα πράγματα", είπε πριν βέβαια από την ήττα από τον ΟΦΗ...

"Είναι δύσκολο να πω ακριβώς τι συμβαίνει. Πάντα μπορείς να χάσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά το παιχνίδι δεν έχει χαθεί. Είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχουμε καλό σύνολο και θα έπρεπε να παίζουμε καλύτερα. Απλά σε κάποια ματς δεν παίξαμε καλά", σημείωσε.

Στη συνέχεια, ο συντάκτης αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Νιούκαστλ, αλλά κι άλλων ομάδων από την Τσάμπιονσιπ και από την Κίνα, σημειώνοντας οτι ο Παναθηναϊκός στο νέο συμβόλαιο με τον Μπεργκ έχει ρήτρα 15 εκ. ευρώ.

"Στην πραγματικότητα, δεν τέθηκε ποτέ θέμα να φύγω. Υπήρξαν κάποιες προτάσεις, αλλά ποτέ δεν έφτασαν σε μένα και δεν... ψοφάω να φύγω, για να είμαι ειλικρινής. Καμία πρόταση δεν μου έγινε και δεν έχω συζητήσει τίποτα με την ομάδα. Μου αρέσει εδώ, ακόμα έχω μεγάλους στόχους και θέλω να πετύχω με τον Παναθηναϊκό" .

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr