Facebook Pixel Άγρια επίθεση του Τσουκαλά σε Ουζουνίδη: "Αυτός που μέσα στο «Καραϊσκάκη» μάς έκανε..."! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-12-02 10:30:00

Άγρια επίθεση του Τσουκαλά σε Ουζουνίδη: "Αυτός που μέσα στο «Καραϊσκάκη» μάς έκανε..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγρια επίθεση του Τσουκαλά σε Ουζουνίδη: "Αυτός που μέσα στο «Καραϊσκάκη» μάς έκανε..."! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξέσπασμα του φανατικού οπαδού του Ολυμπιακού κατά του Έλληνα τεχνικού! Γιατί τον κατηγορεί; Τι είχε γίνει στην έδρα των πρωταθλητών; «Γι' αυτό δεν τον θέλαμε σε εμάς»!

Το όνομα του Μαρίνου Ουζουνίδη έπαιξε πολύ δυνατά για τον Ολυμπιακό μετά την αποχώρηση του Βίκτορ Σάντσεθ το περασμένο καλοκαίρι.

Οι πληροφορίες τότε ανέφεραν, μάλιστα, ότι ο Έλληνας τεχνικός είχε συναντηθεί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο το deal δεν προχώρησε λόγω των αντιδράσεων των οργανωμένων οπαδών.

Η Θύρα 7 ήταν ενάντια στον 48χρονο προπονητή, κάτι που είχε διαπιστωθεί και από τις εκπομπές που έγιναν τότε του Τάκη Τσουκαλά, όταν ο γνωστός οπαδός της ομάδας είχε επιτεθεί στον πρώην κόουτς του Πανιωνίου με βαριές εκφράσεις.

Ο Τάκης Τσουκαλάς είχε απαξιώσει τον Έλληνα τεχνικό, ενώ τον είχε κατηγορήσει ανοιχτά ότι μέσα στο Καραϊσκάκη είχε κάνει άσεμνες χειρονομίες κατά των οπαδών.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής της εκπομπής είχε φέρει και το παράδειγμα του Άγγελου Μπασινά, ο οποίος είχε ακουστεί ότι θα έπαιρνε μεταγραφή στον Ολυμπιακό επί Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά λόγω των αντιδράσεων των οργανωμένων δεν έγινε ποτέ αυτή η μετακίνηση.

Δείτε δύο χαρακτηριστικά αποσπάσματα που ο Τάκης Τσουκαλάς τα χώνει άγρια στον Μαρίνο Ουζουνίδη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags