Facebook Pixel Μπόμπες Δημόπουλου για ΠΑΟΚ: "Δεν φταίει μόνο ο Τζαβέλλας - Λείπει ο ηγέτης"!
| 2016-12-02 16:23:00

Μπόμπες Δημόπουλου για ΠΑΟΚ: "Δεν φταίει μόνο ο Τζαβέλλας - Λείπει ο ηγέτης"!

Μπόμπες Δημόπουλου για ΠΑΟΚ: "Δεν φταίει μόνο ο Τζαβέλλας - Λείπει ο ηγέτης"!

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, είπε τα πράγματα με το όνομά τους...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»

«Είναι ντέρμπι. Και ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ έχουν προβλήματα. Δεν ξέρω πως θα λειτουργήσουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού. Αν δεν έρθει ο κόσμος, ο ΠΑΟΚ θα έχει περισσότερες ελπίδες.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει τον μεγάλο παίκτη να πάρει την ομάδα στην πλάτη του. Δεν ήξερα ότι έληξε 3-4 το ματς με τον Ατρόμητο. Όταν είσαι μεγάλη ομάδα δε σου γυρίζει το αποτέλεσμα. Αν εγώ ήμουν προπονητής θα έλεγα φεύγω. Δεν μπορεί να φταίει μόνο ο Τζαβέλας.

Είναι απειρία αυτό που έκανε το βράδυ της Κυριακή με τις δηλώσεις ο Ίβιτς. Να πάρει το πρόεδρο και να του πει δε μου κάνει αυτός και αυτός και αυτός. Δεν πρέπει ο άλλος να ξέρει τι κάνεις στην οικογένειά σου.

Άμα έχεις τα τέτοια βάλε αυτούς που γουστάρεις και προχώρα. Και να έχεις εσύ την ευθύνη. Ποιος Μίχελ; Διαιτητής ήταν ο άνθρωπος. Πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ ανθρώπους που να ξέρουν από μπάλα. Δεν του λένε αλήθειες του Ιβάν.

Ο Ροντρίγκεζ είναι παιχταράς, αλλά είναι χασογκόλης. Αυτός έχει προσφέρει. Μεταξύ Μακ και Ροντρίγκεζ επιλέγω Ροντρίγκεζ.

Εμείς ως Πανελευσινιακός πώς να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ; Έχει 10 εκατομμύρια μπάτζετ και εμείς 50 χιλιάρικα.

Είδες τι κάναμε όμως μέσα στη Λάρισα. Φανταστικό το γήπεδό της. Αυτό που κάνει ο Κούγιας στη Λάρισα είναι φανταστικό. Πρέπει ο κόσμος να στηρίξει τη Λάρισα και τον Κούγια. Βάζει τα λεφτά του ο άνθρωπος.

Εμείς φέτος θα σωθούμε πιο νωρίς»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags