Facebook Pixel "Περίεργη εβδομάδα, νίκη με Παναθηναϊκό"
| 2016-12-03 11:41:00

"Περίεργη εβδομάδα, νίκη με Παναθηναϊκό"

"Περίεργη εβδομάδα, νίκη με Παναθηναϊκό"

Την ανάγκη ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει σταθερότητα στην απόδοσή του, εξέφρασε ο Μάριν Λέοβατς, που μεταξύ άλλων υπογράμμισε πως δεν... κοιμήθηκε καλά μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Ο Κροάτης αμυντικός μίλησε στην κάμερα της Nova και χαρακτηριστικά είπε:

Για το πως θα χαρακτήριζε την προηγούμενη εβδομάδα: «Ήταν μια περίεργη εβδομάδα, με την εκτός έδρας νίκη επί της Φιορεντίνα και την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να προετοιμαστούμε σωστά για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ξέρουμε τι θέλουμε από αυτό παιχνίδι και θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς».

Για το αν όσα έγιναν και ακούστηκαν μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητα είχαν αντίκτυπο στην ομάδα: «Η επόμενη ημέρα μετά το παιχνίδι δεν ήταν εύκολη και στον τομέα της ψυχολογίας και σε ότι αφορά τις σκέψεις που κάνεις. Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ πολύ καλά. Αυτό είναι όμως το ποδόσφαιρο. Πρέπει να το ξεχάσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα. Κάναμε κάποια λάθη που δεν πρέπει να κάνουμε, πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά και να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».

Για το αν έχει εξήγηση για το δεύτερο ημίχρονο στον αγώνα με τον Ατρόμητο: «Είναι δύσκολο να εξηγήσεις τι έγινε. Δεχθήκαμε γκολ πολύ εύκολα, κάναμε παιδικά λάθη, δεν έπρεπε να γίνει αυτό και δεν πρέπει να συμβεί ξανά. Πρέπει τώρα να μην κάνουμε τα ίδια λάθη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα το παιχνίδι στο ματς με τον Παναθηναϊκό να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με τον Ατρόμητο».

Για τις μεταπτώσεις στην απόδοση του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως είναι πολλά παιχνίδια που παρουσιάσαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Σε ορισμένα παίξαμε καλά, σε ορισμένα όχι και τόσο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Πρέπει να αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας, να δουλέψουμε πιο σκληρά. Ελπίζω ο πραγματικός ΠΑΟΚ, που θα έχει σταθερότητα, να ξεκινήσει να εμφανίζεται από την Κυριακή».

Για τον Παναθηναϊκό: «Έχασαν από τον ΟΦΗ στο κύπελλο. Νομίζω βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με εμάς, προέρχονται από παιχνίδια με όχι καλά αποτελέσματα και θέλουν να αντιδράσουν. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το γνωρίζουμε, εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και το πως θα επιδράσει η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω πολλά για τον καινούργιο προπονητή του Παναθηναϊκού, σίγουρα όμως θα δώσει μια ώθηση στην ομάδα του. Φαντάζομαι πως θα έχει τον δικό του τρόπο να προπονήσει την ομάδα, αλλά εμείς θα παλέψουμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags